Konfirmationspenge

For to dage siden blev jeg konfirmeret. Det var en rigtig dejlig dag. Solen skinnede, min kjole var så fin, og hele dagen var bare rigtig god. Mine gæster var i et dejligt humør, og de var med til at gøre dagen rigtig god. De var bare dejlige allesammen, og der var særligt en ting, som overraskede mig særligt. Mens vi sad og spiste dessert, en lækker is med chokoladestykker og med jordbær til, bankede min far pludselig på sit glas. Han ville gerne holde en tale for mig.

Talen var egentlig meget traditionel, men han fortalte også, at han havde en helt særlig gave til mig. Sammen med min mor ville han give mig en rigtig stor sum penge. Det var dog ikke penge, som kunne bruges på hvad som helst. Mine forældre havde nemlig allerede kigget på forskellige pakkerejser i USA.

Store øjne

Konfirmationspenge

Jeg spærrede for alvor øjnene op på dette tidspunkt, for det var nemlig slet ikke noget, som jeg havde regnet med. Det har længe været en stor drøm for mig at komme til USA, og nu ville mine forældre pludselig forære mig denne store gave.

Normalt er jeg ikke en pige, der let bliver rørt, men netop da min far havde sagt dette, begyndte jeg at græde. Min mor blev rigtig glad for at se, at jeg blev så glad. Det var også en helt enorm gave, og det var virkelig fantastisk, at det skulle være sådan. På det tidspunkt kunne min konfirmationsdag simpelthen ikke blive bedre.

Tags: , ,


Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>