Ny tid - ny bolig

Når jeg er kommet gennem foråret og forsommeren, så er jeg nået så vidt, at mine studier er færdige. Så vil jeg kunne kalde mig selv for tandlæge. Jeg har allerede fundet mig et job. Det var nu ikke så svært, for jeg skal indtræde i min families tandlægeklinik. Jeg vil være tredje generation, som arbejder der. Det er nu ikke den eneste store ting, som kommer til at ske. Jeg skal også flytte sammmen med min kæreste. Vi fandt en lækker ejerbolig på boligportal.dk, som vi flytter ind i.

Ny tid - ny bolig

Jeg er klar

Indtil nu har jeg boet hjemme hos mine forældre. Det er dog snart et overstået kapitel. Det var været en stor hjælp, at jeg har kunnet bo hjemme. Nu er jeg dog klar til at stå på egne ben og flytte sammen med min kæreste. Det har jeg været et stykke tid, men på grund af overtagelsestidspunktet af lejligheden og det økonomiske aspekt, var det smartest at vente.

Min kæreste læser også til tandlæge. Hun har dog et par år tilbage, før hun kan kalde sig tandlæge. Vi mødte hinanden til en fest på Tandhøjskolen for godt et år siden. Siden da har det bare været os to. Det sjove var, at jeg først havde tænkt mig ikke at gå til festen. Jeg valgte alligevel at tage med og jeg må sige, at det har jeg på ingen måde fortrudt. Det er sjovt at tænke på, hvor meget en enkelt beslutning kan have indflydelse på ens liv.

Tags: , , ,


Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>