Jeg bruger ofte logos

Jeg bruger ofte logos

Jeg har netop haft om appelformer og det er noget som man kan bruge i alle brancher. Det er en måde til at blive en god taler og der er tre vigtige regler, for at du kan blive dette og disse vil jeg bruge af benytte mig af i fremtiden.

En af reglerne er blandt andet at du skal overbevise om at sælge og dette er som nævnt noget, som du kan bruge i alle brancher. Selv er jeg murer og jeg gør da også brug af dette. Ikke for at snyde kunderne, men blot for at alle for en god oplevelse og får opfyldt deres forventninger.

Logos er logik og det er en af dem. Du kan for eksempel se brugen af logos, ved at gå ind på byggestart.dk, da der her er en masse brug af netop denne form.

Ethos og pathos derimod er følelser og disse er derfor anderledes, men disse mener jeg nu stadig også er rigtig vigtige. De er dog ikke ens, da de skiller sig ud ved at ethos er følelser hos taleren og pathos er følelser hos publikum.

Logos – eksperter med tal og videnskab

Logos taler til det logiske og dette nævnte jeg også tidligere oppe. Det kan eksempelvis være at det har regnet fordi at græsset er vådt. Der er dermed noget som erklæres sandt. Eksempelvis har jeg ikke set at det regner, men fordi at jeg kan se at græsset er rigtig vådt, så kan jeg regne ud af det har regnet.

Tags: , ,


Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>