Flyttelisten

Flyttelisten

Noget der virkelig kan være træls, er når man ender på folks liste over dem de mener altid kan hjælpe med at flytte, specielt hvis de folk som man kender, er sådan nogle der flytter hele tiden og man selv er dårlig til at sige fra. Det er min situation i en nøddeskal. Jeg havde engang et job som flyttemand, hvilket vel og mærke er rigtig mange år siden, hvilket gør at mange af dem jeg kender, tror at jeg er bedre til at flytte end andre og måske også, at jeg synes det er sjovt. Men det er ikke tilfældet, faktisk hader jeg det præcis ligeså meget som alle andre. Jeg var for nylig udsat for en flytning, som tog prisen for det mest trælse jeg har været med til i ti år, og næsten kostede mig et venskab.

Flytningen

Min ven Toke ringede på snedig vis en uge før og spurgte, om jeg skulle noget næste lørdag. Jeg regnede selvfølgelig med at han ville have mig med til en fest eller noget andet fedt. Så da jeg sagde nej, klappede fælden. Han ville have mig med til at flytte og lovede at han ville købe noget lækkert mad ud af huset fra en god restaurant, som en lille kompensation for min tid.

Han havde hverken pakket eller noget da jeg kom, alle andre brændte ham af, så vi var kun os to. Maden var nede fra grillen og jeg gav ham et ordentligt møgfald da vi var færdige. Det tog 10 timer i alt og jeg skal ikke hjælpe nogen med at flytte igen!

Tags: , ,


Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>