Eksempler på fremragende fodboldspillere

Der findes nogle meget gode eksempler på exceptionelle fodboldspillere, der udmærker sig i alle spillets faser. Vi har talt om Mike McGlinchey, Greg Landry, Julio Jones og Antonio Brown. Men hvad er det, der gør, at disse personer skiller sig ud? Læs videre for at finde ud af det. Og glem ikke de spillere, der ikke er helt så kendte, men som bestemt er værd at holde øje med. Her er nogle flere eksempler på fremragende fodboldspillere. Du bliver måske overrasket!

Mike McGlinchey

Løbespillet har altid været en af McGlincheys styrker, men han havde svært ved at være lige så effektiv i pass blocking som sin bedste position i Notre Dame. Mens han stadig er en fremragende løbeblokker, kæmper han for at være lige så effektiv som Trent Brown, når Patriots har brug for at passere. Den fireårige prof forventes at blive hos Franchise til 2022.

Han spillede ungdomsfodbold i den skotske klub Celtic, inden han skiftede til New Zealand for seniorholdet. Han blev udlånt til Dunfermline Athletic, inden han kom til Central Coast Mariners. Han scorede over 50 mål i fire sæsoner for Mariners og blev udtaget til over-aldrendeholdet til de olympiske sommerlege i 2012. I juli 2012 underskrev han en toårig kontrakt med Central Coast Mariners fra Australien og Wellington Phoenix fra New Zealand. Han vil sandsynligvis være i National Premier League i 2022.

Greg Landry

Landry var en professionel football-quarterback, der spillede for Detroit Lions i 1970'erne og 1980'erne. Hans stil mindede en del om den afdøde Don Meredith. Landry blev dog hæmmet af skader og missede det meste af 1973-75-sæsonen. I 1976-sæsonen blev han skadet, men kom sig og spillede alle 14 kampe for Lions. Landry havde en fantastisk sæson i 1976, hvor han sluttede med 17 TD-pasninger og otte interceptions, mens han løb for yderligere to scoringer. Han fik også prisen som årets comeback spiller i NFL.

Efter at have trukket sig tilbage fra NFL gik Landry ind i trænergerningen. Han havde en succesfuld karriere som offensiv koordinator for Chicago Bears under Mike Ditka og senere som assistenttræner for Chicago Bears. Desuden var han coach for Illinois-offensiven i 1990'erne og hjalp Mitchell med at få sin bedste sæson med Lions i 1995. Hans bedrifter blev anerkendt ved at blive optaget i den nationale polsk-amerikanske sports Hall of Fame.

Julio Jones

I sin 10. sæson i NFL har Julio Jones etableret sig som en af de bedste footballspillere i ligaen. I denne sæson sluttede han med 1.394 receiving yards og missede kun én kamp. Siden 2013 er han aldrig endt uden for top tre i receiving yards. Jones' hurtighed, størrelse og kropskontrol gør ham til et umuligt mål for forsvaret. Den eneste måde for dem at bremse ham på er at være i stand til at dække ham.

Selv om han er et kendt navn, er der kun få, der ved meget om Julio Jones' privatliv. Mens hans forholdsstatus rygtes at være et mysterium, har fodboldspilleren været meget privat omkring sit kærlighedsliv. Hans kærestes navn er dog blevet kædet sammen med flere rygter. I 2016 blev han rygtet for at være sammen med Jasmine Villegas. Julio Jones er også en fan af tatoveringer og vælger ofte særlige lejligheder til at blive tatoveret.

Antonio Brown

Efter en karriere i rutsjebane ønsker Antonio Brown at gå på pension og afslutte sin karriere med Pittsburgh Steelers. Ifølge forlydender kan spilleren underskrive en endagskontrakt for at trække sig tilbage med holdet i 2022. Steelers har dog afvist at kommentere muligheden for, at Brown vender tilbage til holdet. Under sin pause mellem Patriots og Buccaneers drillede Brown sin pensionering, idet han sagde, at han ikke ville spille i NFL efter 2022.

Mens han var i Tampa, blev Brown waived fra Buccaneers efter et skænderi med holdets trænere. Han kom sig hurtigt, og Steelers gjorde ham til et Pro Bowl-valg. Brown har igen været i nyhederne på grund af sit skænderi med sine tidligere trænere. Mens han stadig anses for at være en af de bedste spillere i NFL, er kontroverserne om hans nyere fortid uvæsentlige. Steelers' forsvar har truffet den rigtige beslutning ved at lade Brown vende tilbage til holdet.

Saquon Barkley

Mens eliten blandt nutidens running backs er LeSean McCoy, har Saquon Barkley mange træk, der ligner hans store ven. Begge besidder stor hurtighed, skiftesans og kan fange bolden i flere koncepter. Barkley har også fremragende blokeringsevne, men han kæmper med kraft efter kontakt. De to har lignende egenskaber, men Barkley har mere potentiale. For eksempel er han ikke den bedste pass catcher i NFL, men han er en god passer.

Det bedste ved Saquon Barkleys spil er, at han kan skabe plads, hvor der ikke er nogen. Da han voksede op, var han fan af New York Jets, og han drømte om at spille på MetLife Stadium en dag. På trods af at han har været skadet i NFL, beviste Barkley i uge 14, at han stadig kan være en top playmaker. Ud over at score tre touchdowns registrerede han også 64 rushing yards på 16 bæringer. Saquon Barkley blev for nylig interviewet i forbindelse med Gatorade National Football Player of the Year-programmet.Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin