Disclaimer

De kedelige, men vigtige fakta:
Jeg er helt utroligt selektiv med, hvilke ting, jeg anbefaler, omtaler og samarbejder med.
Med mindre nogle gør sig så uheldigt bemærkede, at man simpelthen er nødt til, at sige det højt, skriver jeg kun om ting, som jeg selv elsker og vil anbefale folk alligevel, selvom der ikke ver en blog og jeg bliver på ingen måde kompenseret af de mærker, jeg nævner.

Derfor samarbejder jeg kun med mærker, firmaer og foreninger som jeg personligt kan stå inde for og siger pænt nej tak til alt, alt, alt for meget, fordi du, som læser, skal kunne være sikker på, at jeg ikke er i lommen på nogen eller bliver betalt for at mene noget bestemt.
Hvis jeg har fået noget foræret, så vil det fremgå af teksten og hvis det er betalte indlæg, som jeg også laver, når det passer til bloggen, så vil det være markeret med “I samarbejde med”, “Sponsoreret”eller “Annonce”.

Det kan være, at jeg lyder som en virkelig dum dame, men det er jeg altså ikke.

Jeg arbejder glad og gerne sammen med mange forskellige mennesker, firmaer og mærker og er utrolig glad og taknemmelig for de muligheder, jeg får her igennem bloggen.
Men jeg er altså også uddannet journalist, har arbejdet 15 år i mediebranchen og ved derfor, at troværdig betyder alt, at folks tillid ikke skal misbruges og det vil jeg ikke sætte over styr for en kasse chokolade ( Ok…. Det er løgn. Jeg er klart til falds for chokolade 😉 )
Uanset hvad, så følger jeg de regler, der er kommet på området og du vil altid kunne se om et indlæg er sponsoreret, er en reklame eller indeholder affiliatelinks. Dem kan du i øvrigt læse mere om under fanen “Adlinks”

Så du er altid mere end velkommen til at skrive til mig, enten via kontaktformularen eller på: candthecitydk (snabela) gmail.com, hvis du vil foreslå et samarbejde.
Eller bare gerne vil af med noget ros 😉

Mine billeder og tekst er mine og dermed beskyttet af ophavsretsloven. Det betyder, at du ikke må tage dem og kalde det dit eget.
Du må altid gerne låne billeder, men spørg lige først og husk at linke tilbage her til bloggen.
Jeg siger som regel altid ja, men jeg vil gerne vide, hvilken sammenhæng de skal bruges i.