About C

Hvad gør man, når det, vi kalder livet pludselig tager en helt uventet drejning og bestemmer sig for, at rydde alle de brikker, der har udgjort tilværelsen de seneste 10 år, af pladen, samtidig?
Når livet, skæbnen eller hvem, der nu trækker i trådene, beslutter sig for at udskifte ens ellers helt fine karriere i TV-branchen, 80 timers arbejdsuger, kæreste, bonusbørn, hund og et hus i forstaden med sygdom, singleliv, stress og et hoved, der slet ikke fungerer?

Aner det ikke, men det er det, jeg forsøger at finde ud af.

Blandt andet ved at tage flugten fra Fyn til København og, med stor præcision rende ind i alle de tåbelige mænd, der findes i byen (Ikke med vilje, altså!) og skrive mig gennem op – og nedturene i forsøget på at skabe et nyt liv, der helst ikke skal lyde, alt for meget, som en kliché, selvom jeg pt. opfylder alle kriterierne:
Single, karrierekvinde i 30’erne, uden kat, men med ny hund, champagneklub, kaffeafhængighed, lidt for mange dyre sko og en fabelagtig evne til at komme galt af sted.

Har derudover et stort hjerte, hovedet på rette sted, permanent rejsefeber og dertilhørende overtræk - og kunne snildt leve af romkugler, kanelsnurrer og smørbagte croissanter, bortset fra at skæbnens ironi vil, at jeg ikke kan tåle gluten…
Nu nøjes jeg med fyldt chokolade, forsøge at skrive en bog, gå i pæne sko, drikke for mange drinks og udlevere det hele her på bloggen.

Velkommen til C & the City.

 

C and the city blog