Ti ting, jeg vil i sommer

Nu skal det ikke være ren elendighed det hele. Tak for jeres søde beskeder i den forbindelse, jeg er i gang med at svare på dem <3

En af de ting, der netop er lidt tricky med alle de ubekendte, der pt. præger mit liv, er, at det er noget svært at planlægge.
Og hvis der er noget, jeg godt kan lide, så er det at planlægge.
Især når ting er træls, så er det virkelig godt og vigtigt, at have noget at se frem til, til gengæld svier det også noget mere, når det så går i vasken. Den balance kæmper jeg en del med at finde (Også den!)

Eksempelvis var der jo engang, hvor jeg hver måned lavede lister herinde over, hvad jeg havde af gode planer og gerne ville i den kommende tid. Den gik ret hurtigt i sig selv igen, fordi det, stort set,  aldrig blev til en skid, og der er sjældent noget, der er mere nedslående end planer, der ikke bliver til noget.

Nu vover jeg pelsen alligevel, både at have ønskerne og skrive dem herinde, selvom jeg også denne sommer er en ret så flittig gæst i hospitalsvæsenet.

Jeg tænker alligevel, at der må blive plads til nogle af de gode ting også (Det skal der sgu!) og ellers kan listen forhåbentlig bruges som inspiration.

 

 • Sove udendørs.
  I sin tid, da jeg var på højskole sov vi tit udendørs og det er simpelthen for lidt, jeg har gjort det siden. Nu er det endelig vejr til det og det kunne være så fedt, at kombinere med en sheltertur, som der er rigtig mange muligheder for, her på Fyn.

 

 • I drive-in bio. Den kræver ganske vist en udflugt, fordi Danmarks eneste drive-in biograf ligger på Sjælland, men eftersom jeg også virkelig trænger til at gense mit elskede København, så er det jo oplagt at kombinere de to ting.

 

 • Spise absurd mange kirsebær.
  Jeg ææææælsker kirsebær og jeg synes lidt man er forpligtet til at inhalere så mange som muligt i den korte sæson, de er her.

 • Til Aarhus.
  Det er simpelthen også for længe siden, jeg har været der og udover den jyske hovedstand, er Djursland og Mols aldeles vidunderlige om sommeren. Det er absolut undervurderet, at være turist i egen hjemstavn, og det har jeg ret meget lyst til for tiden.

 

 • Faktisk vil jeg også vildt gerne til Ærø
  Efter 15 år på Fyn, de ti som journalist, er det mig en gåde, hvordan det overhovedet kan lade sig gøre ikke, at have været på Ærø. Men sådan er det og har derfor været et ønske tilsvarende længe.
  I det hele taget er Danmark ret så undervurderet, at holde ferie i, for med vores lyse nætter er der ikke noget bedre sted at være om sommeren - når vejret altså arter sig.

 

 • På SUP-kursus.
  Ja, det har været på listen før, i tre år faktisk, og er hver gang blevet forhindret af pis med lortekrop. Men i år skal det altså lykkes og jeg har været afsted på første del, så kryds lige fingre, ikke?

 • I Tivoli.
  Jamen det har ikke været sommer uden, ligesom at det ikke bliver jul, hvis ikke Wingman og jeg har travet en tur i Tivoli. I år med en bonus: Den nyåbnede pool på toppen af Nimb-hotel. Det vil klæde mig SÅ godt!

 

 • Sejle på Svendborgsund
  En fast sommertradition, først sejltur med veteranskibet Helge, en magisk tur rundt til de små havne og Valdemars Slot og derefter fisk på havnen i Svendborg. Giver den skønneste sommerferiefølelse, men kan snildt klares en hverdag, mens man stadig går på arbejde

 

 • Til Korsika.
  Det kommer jeg ikke, men åhhhhh, det gad jeg altså godt igen.
  Kaffen er bedre end i Paris, bjerge, smukke strande, fransk mad og imødekommenhed. Seriøst et af de bedste steder i verden. Kommer du på de kanter, anbefaler jeg på det varmeste hotellet her (Reklamelink)

 

 • Holde fødselsdag for mine damer. Eller bare noget fest.
  Efter mange år ikke at have haft den mindste trang til at fejre mig selv, eller energi til at udføre det, så er jeg efterhånden nået dertil, hvor jeg trænger til at gøre noget andet.

Vil du dele nogle af dine sommerplaner? Den er jo tilsyneladende endeløs i år, så kom endelig med alle de dejlige ting, du kan komme i tanke om

6 thoughts on “Ti ting, jeg vil i sommer

 1. Skøn skøn sommerplan. Særligt Ærø-turen er en genial idé — her er så fantastisk (og mere sol end flere steder sydpå). Som bonus sejler Ærøfærgen også gennem en anden del af Svendborgsund, så du kan tjekke det punkt af to gange.
  Må du få en fantastisk sommer (og nyd Ærø, hvis du finder tid).
  Smil til dig!
  Laura // LMinside<3

 2. Åh ja, en tur med Helge! Det er simpelthen SÅ hyggeligt (min bedsteforældre boede i Svendborg).
  I det hele taget er Sydfyn og det sydfynske øhav noget af det smukkeste, og du kan rolig glæde dig til Ærø, der er også fint. Hvis det af en eller anden grund ikke kan lade sig gøre, så hop i bilen og kør til Rudkøbing, shop og spise frokost - det er max på feriefølelse, og kræver kun en tur i bil.
  Når vejret er som nu, er der intet bedre sted at være end i Danmark.

  Rigtig god sommer og gode tanker din vej, håber at helbredet snart samarbejder 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.