Ting, han bare ikke lige skal sige

Jep. Den har været væk længe. Rigtig længe. Ting, du bare ikke skal sige til hende, men der er simpelthen så mange nederdrægtigheder og helt igennem upassende kommentarer fra mandfolk derude, at kategorien er nødt til at gæsteoptræde igen, så vi liiiiige kan pege lidt fingre 😉
Aner du ikke hvad jeg taler om, så er første indlæg i serien her

”Jeg kan godt lide en pige med skrammer på knæene. Det ser….. tø hø… friskt ud”
Hvis man nu kendte hinanden og hvis man havde en relation, hvor bemærkninger af den karakter er en del af jargonen, så kan man snildt smide sådan en kommentar.
Jeg har mandlige venner, hvor det faktisk er måden, vi taler på sammen. Men af en vildt fremmed, man aldrig har mødt før og hvor man ikke engang kender hinandens navne, der er det bare dårlig stil. ISÆR når det sagt på lummer-måden, fuldt op med:
”Gu er du da ej faldet ned af en trappe. De skrammer er da fra noget helt andet, hø hø hø”.

”Du kan godt nå at komme en gang mere, inden jeg lukker - ligesom du plejer”
Sagt af manden i slikbutikken i mit lokale hood, der tilsyneladende mente, at jeg var for flittig en kunde. Dumt, virkelig dumt.
Aldrig, aldrig, aldrig, aldrig kommentere på en dames slikindtag. Aldrig. Du risikerer, at du går konkurs af det. I hvert fald har manden nu lukket, og jeg ved ikke om der er sammenhæng mellem, at jeg omgående indstillede besøgene i etablissementet efter den bemærkning, men jeg gider altså ikke både hånes og betale penge for det.

Læs også: 5 områder, hvor kvinder virkelig skal tage sig sammen 

”Din kone har sgu i en virkelig god røv” – mens man står LIGE ved siden af.
Altså nu er det ikke fordi, jeg har noget imod komplimenter, tværtimod, jeg er kæmpestor tilhænger af at uddele dem så rundhåndet og så ofte som overhovedet muligt 
Men at blive tiltalt og omtalt i tredje person, mens man fysisk er til stedet og bogstavelig talt, står lige for næsen af vedkommende: Nej.
Det svarer jo fuldstændig til, at stå på Roskilde dyrskue og sige:
”Den ko har sgu et meget godt yver”
Der er den slags helt tilladeligt,hvis det er et dyr til salg, landmanden vil endda formentlige blive glad, men lad være med at stå foran næsen på folk og omtale dem i tredje person, hen over hovedet på vedkommende.
Det kunne være, at det også ville afhjælpe de mange #MeeToo-situationer, hvis man holdt op med at betragte kvinder om objekter, man kan omtale og begramse som var det nye fælge på en bil (Du ved, hvad jeg mener ;-))

”Er dine bryster ikke blevet større???”
Tak for den, perifært bekendte kollega, jeg ikke har set i mindst seks år, der åbenbart har nærstuderet mine attributter så længe og indgående, at det er nødvendigt at have en mening om størrelsesforholdet i flere år efterfølgende.
Hvad skal man egentlig stille op med sådan et spørgsmål?
For der er jo tydeligvis en bagtanke.
Spørger manden om jeg har fået dem fikset? Om jeg er gravid? Eller er pointen at insinuere, at jeg er blevet fed?

Hvorom alting er, så er det helt klart i kategorien i ”Ting, han ikke skal sige”, bare i tilfælde af at du skal ud her i weekenden og lige har brug for at have en parlør med i baglommen

God weekend <3

Læs også: Hotellerne, du skal bo på i Paris

 

Husk du er mere end velkommen til at følge med på Instagram og bloggens Facebook-side, hvor der er en del mere aktivitet 🙂

Læs også: 6 ting, vi har lært af Sex and the City. Og 6 ting fra samme serie, du bare skal arkivere lodret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.