Bedst på budget: Fem fine sommerfund fra ASOS

Indlægget indeholder reklamelinks. Disse er markerede med *

Åh, det her vejr, altså! Alt bliver simpelthen bedre, når solen skinner.
Jeg synes virkelig, at man kan mærke, at folk har et helt andet overskud, er langt mere imødekommende og generelt er noget mere large, når vejret er godt og jeg suger det simpelthen til mig som en lille svamp. Selvfølgelig også med kronisk dårlig samvittighed over global opvarmning og sultne, udmarvede isbjørne, og det er lidt træls, synes jeg, at man ikke bare kan stornyde varmen, fordi den kommer af noget, der virkelig er et stort problem. Men hvor fanden, hvor er det godt for os med lys, sol og blå himmel.
Det har virkelig føltes som en uendelig lang vinter, og her er det ikke kun vejret, jeg tænker på, men det skal jeg nok komme ind på senere.

I har flere gange efterspurgt nogle flere ”Bedst på budget”-indlæg og jeg har heldigvis været rigtig flittig til at få ting klikket hjem på det seneste (Glæden ved at være sengeliggende og røvkede sig 😉 ), og eftersom vejret også har artet sig, så kan jeg med god samvittighed anbefale mine nu afprøvede kup.

Alle tingene koster højest 300 kroner, så der er fin mulighed for at gøre et sommerkup til meget få penge. Det ser jo endda ud til, at man kan nå at bruge sit sommertøj i år, yay!

 

 

Stjernekjole*
Jeg er stadig fan af slå-om kjolerne og det er ubetinget også den form, der er bedst til mig, så det ser jeg ingen grund til at lave om på. Prikkerne, der prægede kjolebilledet sidste år, er nu blevet afløst af stjerner og ja, den er jeg også svært glad for. Jeg påtænker at den skal på til en fødselsdagsfest i den nærmeste fremtid 🙂

Sort kjole med gule blomster*
Det er så her, jeg indrømmer, at jeg faktisk ikke kan lide gul… Men som alle andre er jeg også blevet smittet af den gule feber og i kombination med sort, så kan jeg snildt leve med det og er faktisk rigtig glad for den. Jeg har allerede brugt den adskillige gange, både til hverdag og fest, som var hende hers fødselsdag og jeg er blevet langt gladere for den, end jeg overhovedet havde regnet med.

 

 

 

Røde mules*
De her sko… Det er som at gå i hjemmesko, bare med lidt hæl, så man får gode stænger og er ubetinget dem, jeg går mest i for tiden. Faktisk hele ti kilometer røg der i poterne en dag uden gener og det må vist betegnes som godkendt. Jeg er så glad for dem, at jeg også har bestilt et par i…. Ja, gul (For fanden altså!)

Solbriller*
Jeg har en ting med solbriller. Det er ligesom bedst, hvis man får et nyt par hvert år, men det kan godt blive en ret dyr fornøjelse, når man også er af den opfattelse, at de helst skal hedde noget med Chanel, Céline eller Chloé. Disse koster dog under 100 kroner, så jeg tænker at det går.

Blomstret blå kjole*
Mønstret på denne kjole er så fint og den sidder faktisk også rigtig godt og er ikke for kort. Desværre havde jeg købt den en størrelse for stor, så den er i gang med at blive byttet, og derfor er den ikke med på billedet, men den er også en af dem, der er lige fin til hverdag og til fest

 

Eftersom det er fødselsdagssæson, blandt andet min egen lige om lidt, så har jeg yderligere et par modeller i kikkerteren. Jeg tænker at både denne* , denne*, denne* og denne* har mit navn på sig.

PS: Når der ikke er billede af mig i et samlede outfit i denne ombæring, så skyldes det slet og ret, at min hoffotograf strejkede. Det er åbenbart lagt under en Cykelrytters værdighed, at blive set, tagende billeder, på sin egen hjemmebane. Virkelig ærgerligt, for der er ellers utroligt outfit-venlige omgivelser, der hvor han bor, men det må så blive en anden gang, hvor mine overtalelsesevner er bedre 😉

PPS: Er du mere til vintage og secondhand, så vil jeg lige gøre opmærksom på, at der er liv på min salgsprofil på Instagram. Den, der hedder C and the City secondhand. Der er både lagt nye ting til salg og så er resten sat betragteligt ned, så der kan gøre kup, hvis man er interesseret i den slags. Og så er jeg også igang med at svare på alle jeres søde og dejlige kommentarer til dette indlæg.
Tak for dem og for jer !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *