Link love: De genopstandne

 

Jeg har sat mig selv på en mission: Jeg vil have link love tilbage i Blogland.

Engang, i tidernes morgen, var det et dagligt element, at folk linkede i vildskab til hinanden, tippede om nye blogs og uddelte priser i øst og vest.

Så blev folks blogs tilsyneladende ”store nok”, hvad det så end betyder, der gik forretning i det og nu lader det til at folk kun gider linke til hinanden, hvis det er kommercielt interessant.
Ai. Det er en stramning og også alt for groft, for det er ikke sådan det er.

Men.

Nu ELSKER jeg bare at lære nye, seje, søde, spændende, interessante typer, at kende, jeg er sikker på, at du gør det samme og selvom der er en masse store og kendte, der laver virkelig godt indhold, så er det også virkelig vigtigt, at man får friskt blod i puljen og jeg savner de jævnlige anbefalinger.

Så jeg vil have link-kærligheden tilbage og jeg glæder mig til at introducere jer for både de nye, de gamle og de genopstandne. Inspiration kan man aldrig få nok af og jeg synes også, at man skylder sine læsere, at introducere Jer for det gode, I måske ikke kender i forvejen.

 

 

 

De første, der skal have et skud kærlighed, er tre bloggere, der har været med siden tidernes morgen, har holdt pause og nu heldigvis har fundet vejen tilbage til tasterne igen og TAK for det, for de skriver alle fantastisk:

Trixyworld
En af de få, der formår at genopfinde sig selv igen og igen og lave koncepter, der holder og er absolut læsværdige. Her er der altså både point for kreativitet, evnen til at skrive og til at fortælle historier, man virkelig gerne vil læse fx ”Ze låvestowy” og ”12 lektier”
Eneste anke: Der skrives for lidt. Når man skriver så godt, så skal der blogges meget mere. Blev der sagt 😉

Fuhrman for dig
Der er få, der som Annamette kan skrive om alt fra stiletter, til skilsmisse til sex og manglen på samme. Jävla, hun skriver godt! Og nærværende og vedkommende og så man bare vil have mere.
Jeg var nærmest ved at tisse i bukserne af begejstring, da hun genoptog bloggeriet her til nytår og gudhjælpene har hævet niveauet endnu mere.
Eftersom evner forpligter, så efterspørger jeg også her flere skriverier. Tak!

Leaving Woman
Gør dig selv den tjeneste, at gå tilbage til start og læs Knirkes blog helt fra begyndelsen. Den er FANTASTISK.
Et kort resumé burde få dig til tasterne asap:
Sej dame sælger alt hvad hun har og flytter til Costa Rica. Den seje dame bor alene ude i junglen, med sin hund og giga gifte kæmpeedderkopper og har, lader det til, sit livs eventyr og oplevelse.

Knirke skriver fuldstændig guddommeligt, så levende og fantastisk, at det er som at være der selv og har et mod, der er de færreste forundt. Man er altså mega-badass, at man sælger alt, pakker sin hund, flytter alene ud i den anden ende af verden og residerer i junglen, med alt hvad det indebærer. Også af lokale mandlige fristelser…
Læs, bare læs.

Hvem er din yndlingsblogger?

Tip mig meget gerne i kommentarfeltet, for jeg vil rigtig gerne have nye skribenter på min ”Må læse”-liste
(Og ja, man må gerne nævne sig selv 😉 )

Og hvis du skulle være i tvivl: JA, der er en milliard filtre på det billede! Det er vinter og jeg ligner crap.

 

2 thoughts on “Link love: De genopstandne

  1. Godt initiativ. Thecitygirl, Icarriedawatermelon, Hvidkaffe, nomdemie, omveje og Samucha er alle blandt mine favoritter 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *