Du ved, det er jul når:

 

 • Alle medier svømmer over med artikler om, hvordan man sparer på kalorierne til jul, laver den mest fedtfattige julemad og hvad man bør spise, for at undgå at tage på i julen.
  Således har jeg både set risalamande lavet på hytteost, skyr, vand og proteinpulver og påstanden om, at julemiddagen bør bestå af kalkun, fordi det er mest kaloriefattigt.
  Jeg sværger: Hvis jeg nogensinde opdager, at jeg har mennesker i min omgangskreds, der serverer risalamande på skyr, så tvangsfodrer jeg Jer med foie gras og anderillette. På HVIDT brød!
  Ingen har sagt, at man skal marinere sig selv i fedt, sprut og sukker, fordi det er jul. Og man må gerne nøjes med bare, at indtage julemad og knas med måde.
  Men den der kollektive skyld & skam-følelse, der partout skal trækkes ned over hovedet på folk, når det kommer til mad: Jeg.Kan.Ikke.Have.Det.
  Med mindre du har tænkt dig, at leve af risalamande hver evig eneste dag hele december måned (Og det kan man ikke fortænke nogen i for det smager sygt godt), så er der ingen, jeg gentager:
  INGEN grund til at lave det på hverken vand eller proteinpulver.

 

 • Din indbakke drukner af tilbud om før-udsalg, udsalg, hemmeligt udsalg og spontane rabatter. Det er bare kun det gamle lort, der er på tilbud, aldrig det fede og ingen kan finde ud af, at koordinere en dato for en samlet udsalgsstart.
  Den mail, butikkerne i virkeligheden burde sende er med ordlyden:
  ”Du er tordnende idiot, hvis du nogensinde køber noget til fuld pris hos os. Også julegaver”

 

 • At ens julegaver ikke gider komme frem, selvom de er købt i november.
  Same procedure every fucking year. I øvrigt en fed feature, at få at vide, den er forsinket, men ikke hvor længe. Det er en herlig ubekendt at have, når der er en deadline den 23. og man også lige skal nå at finde på, stå i kø og købe noget andet.

 

Photocredit: Jasper Stadum

 

 • De julegaver, der kommer frem, arriverer den 23. December, smadret til uigenkendelighed.
  Helt ærligt! 200 kroner i fragt og så pakker idioterne porcelæn i en plasticpose og skiber det derefter over Atlanten.
  Hvor retarderet har man lov at være ?!

 

 • At de julegaver og andet man har købt, der rent faktisk ankommer, bliver spredt ud over hele byen til afhentning længest væk fra hvor man bor.
  Det er jo absurd, at man er nødt til at have bil for at kunne hente hundemad, der er blevet afleveret i fucking outlaw Bellinge!
  (Prøv selv at køre 15 kilo hundemad, 10 kilometer på cykel. Kommer ikke til at ske)

 

 • At jeg åbenbart ikke lærer at man skal holde sig fra ALT, hvad der hedder netshopping i november og december.
  Også same procedure every fucking year og det er fuldstændig ubegribeligt, at det stadig ikke er feset ind

 

Husk du altid kan følge med på Instagram og på Facebook, det er så hyggeligt ?

3 thoughts on “Du ved, det er jul når:

 1. hahahaha!!! nej altså for helweeeeejjjjj verden er gået af lave!!! man kan sku da itte lave risalamande på den måde????!! hva fuck sker der 😀 Jeg vil hellere æde en hundelort end sådan en gang hø!!! det sir jeg jer!!! 😀

  Ligesom når vi når hen til januar er ALLE blade som man får smasket direkte i fjæset når man står i kø for at betale sine varer OVERSTRØET med ÉN eneste overskrift!! ikk 😀 Altså…..kan man ikke snart finde på noget andet? jeg spør bare! Det er så skiiide forudsigeligt og så skiiide kedeligt…..er der virkelig folk der køber det låååårt? ( som man sir i Århus)

  Tak for kaffe….og risalamande med FLØDE haps haps 😀

 2. Pingback: Du ved, det er jul, når #2 | C & the City

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *