Forstår ikke #12

 

 • Firmaer, forretninger, brands mv., der ikke svarer på deres (potentielle) kunders spørgsmål og henvendelser på sociale medier.
  Beklager, men I har overhovedet ikke fattet konceptet. Overhovedet.

  Sociale medier i alle former handler om interaktion med dine brugere og du er aldrig bedre end dine brugeres opfattelse af dig.
  Det er på ingen måde nok, at være på et socialt medie.
  Hvis du skal være der, så skal du være til stede. Længere er den ikke. Så konsekvent ikke at svare på spørgsmål, når du selv har lagt noget op, er tæt på idioti.
  Det samme gælder for butikker og forretninger, der poster billeder af tøj og aldrig, og her mener jeg, a-l-d-r-i-g har basale oplysninger med som pris og størrelse.
  Det er mig en gåde, at man vælger den ”strategi” og det har, eksempelvis, kostet mig og mange andre som kunde.

 • Og nu vi er i samme blodgade:
  Spisesteder, der ikke er indehavere af en rigtig hjemmeside, men kun en form for Facebook-arrangement.
  Ja, jeg er gammel, men giv mig dog en side, hvor man som, almindelig dødelig, at se hvad I har på menukortet, åbningstider, bookinginformationer, take away og hvad ved jeg.
  Jeg siger det bare: I snyder kun Jer selv.
  (Og at lægge alt sit indhold, ratings og omtaler over på et superkommercielt site, man ikke selv ejer: Dumt!)
 • Den der mode, hvor kvinder skal have så lange øjenvipper og så meget mascara på oveni, at ligner, de konstant går rundt og kæmper med to gigantiske stankelben i øjnene.
  Mascara er godt. Lange øjenvipper er godt. Øjenvippe-ekstensions kan være rigtig godt. Men der skal være en form for …. Balance.
  Og nu skal man ikke penge fingre, men jeg har en lokalpolitiker og pågældendes valgplakater tapet op i hele nabolaget, og her kunne man godt ønske, at nogen havde givet hende rådet om lige at tone looket en my ned. Bare en tand eller to.
  Anbefalingen er hermed givet videre.

 • Den franske bog ”How to be a Parisian”
  Jeg købte den, da den udkom, læste den endda i Frankrig for at være i rette ”mode” og forventede at elske den, men ok, jeg er også let at begejstre…
  Men alligevel, hvem ville ikke elske at få den komplette guide til de parisiske kvinders lækre look, perfekte skødesløse styling og alligevel ulmende sexede?

  Det får man ikke, til gengæld føler man sig virkelig snydt og får lejlighedsvise raserianfald på vejen gennem en bog, jeg vil kalde i top tre af det dummeste jeg nogensinde har læst.

  På omslaget står der ellers at de fire pariserinder, der har forfattet bogen kommunikerer med humor og selvironi, og at de er sjove og sarkastiske, og det til må jeg bare konstatere, at hvis de er det, så ejer jeg ikke sans for nogen af delene.

  Jeg har brugt et år på at overveje om det simpelthen er mig, der ikke har fanget den og det i virkeligheden er humor og ironi og at damerne slet ikke mener, det, de skriver, men at det er en slags humoristisk indspark til måden at være kvinde på i dag.
  Det håber jeg. Virkelig.

  Jeg har netop genlæst bogen, fordi jeg er opdraget til, at det konsekvent er mig, der er noget i vejen med, også selv om det er andre, der overskrider alle grænser og opfører sig som stjernepsykopater, så også i dette tilfælde fik bogen en chance til, uden at jeg på nogen som helst måde er blevet mildere stemt.

  Jeg kan for min død ikke forstå, hvordan voksne og veluddannede kvinder kan få sig selv til at skrive en bog, hvor rådene:
  ”Lad som om du har en affære”, ”Bestil det dyreste på menuen og lad være med at spise noget”, ”Stir ud af vinduet uden at sige noget”, ”Græd indimellem uden årsag” og ”Meld afbud i sidste øjeblik uden at give en forklaring” indgår.

  For mig er det bare dårlig opdragelse og spild af god mad, men det giver i det mindste en forklaring på, hvorfor franske mænd er så glade for danske damer. For det er de. Hvis franske kvinder ter sig som i bogen, så forstår man godt mændene. Stakler.

  Men bogen har taget alle verdens fashionistas med storm, mens den, i min optik, er noget af det mest tomhjernede og intetsigende, der er udgivet i årevis. Havde den så bare været sjov, men det er den ikke engang.

  Hvis der var nogen form for retfærdighed til, så fik vi, der har spildt vores tid på den, pengene tilbage, mens forfatterinderne fik et kæmpe løs i deres senede og benede pariser-røve, for at holde folk for nar.

  Men det kan jo være mig, der tager fejl.
  Eller hvad ?

 

 

5 thoughts on “Forstår ikke #12

  • TAK!
   Jeg håber stadig virkelig, at den er et ironisk, humoristisk indspark og at jeg bare ikke har fanget den. Men hold kæft, jeg synes, den er dum
   Glad for at jeg ikke er alene!

 1. jeg har aldrig hørt om bogen eller været tæt på at læse den 😀 og det er nok meget godt, til gengæld må jeg sige dig et kæmpe tak for at forklare mig at kvinder med sååååå lange vipper ligner nogen der har stankelben i øjnene……jeg får altid lidt ondt i maven når jeg ser dem, og jeg er pisse bange for edderkopper, jeg havde bare ikke sat de 2 ting sammen 😀 Ooohhh myyy dear good! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *