Bedst på budget: Den prikkede kjole

Indlægget indeholder reklamelinks. Disse er markeret med *

Først: Tak!
Tak til jer for alle de fine, søde, dejlige, kærlige beskeder til det seneste indlæg.
Det betyder mere end I aner og selvom jeg er svært bagud i kommentarfeltet, så skal I vide at de er læst og værdsat, hver og en og især, at jeg ikke fik nogen ”røvhulsbeskeder” som næsten ellers er obligatorisk, når man skriver om noget svært online.
Eller bevares, træerne vokser som bekendt ikke ind i himlen, så jeg fik naturligvis en enkelt røvhulsbesked.
Fra min mor.
Det siger vist alt.

Som jeg kan forstå på de mange beskeder og kommentarer, så synes I især, at det er dejligt, at det bliver italesat ( Jeg hader det ord!) hvordan det er, når man er usynligt syg med noget, der er svært at forstå.
Det er jeg glad og taknemmelig for. At I føler, at det gør en forskel for jer. For så giver det også mening for mig, at dele noget i den kaliber, selvom det er naturstridigt for mig.

Som jeg allerede skrev, så er det ikke noget, jeg har tænkt mig, at gøre så meget ud af herinde, men jeg laver nok et enkelt FAQ-indlæg for at besvare alle de spørgsmål, jeg har fået. Det er vist det nemmeste.

Og nu til noget helt andet
En af de ting, jeg synes er sværest herinde er, hvordan man kommer videre fra de tunge, alvorlige indlæg, fordi det virker så … plat, at zappe videre til noget mere… letbenet. Men. Det er jo også det, man gør i ”det virkelige liv”. Veksler mellem det tunge og det knap så tunge. Og det kan jeg egentlig godt lide. At der er plads til både det inderste til det yderste, fra glimmersko til fastelavnsboller.

Så det gør vi også herinde, så nu bruger jeg klicheen over dem alle: ”Og nu til noget helt andet”, lægger låg på sygdomsdelen og skifter helt spor. Altså fuldstændig, for nu skal vi se på en af sommerens helt store trends, der ser ud til at fortsætte.

Det er pudsigt som nogle ting ender med at blive kæmpestore trends, nærmest ud af det blå, ført an af nogle få trendsettere, der skyder festen i gang. Det er så fascinerende, især fordi det næsten er umuligt at regne ud, hvad der bliver det næste sorte hit.

 

 

Prikker, prikker, prikker
De prikkede slå om-kjoler begyndte at dukke op i modebilledet sidst sommer, godt ført an af modeller og bloggere.
Alle flashede de den smukke silkekjole fra Realisation Par, men til en pris på dengang 1800 kroner, så gav det lidt sig selv, at det ikke var alle, der flåede kortet igennem, selvom hjertet bankede lidt ekstra hurtigt.

I sommer gik det så nærmest helt over gevind, da Vero Moda smed en model, der ligner nærmest til forveksling, i butikkerne og som var udsolgt i det sekund, den ramte de sociale medier. Til en pris på små 400 kroner røg den over disken hurtigere end jeg kan tømme en Espresso Martini og i et tempo, der faktisk kom bag på Vero Moda selv.

Klæder alle kropstyper
Det er forståeligt nok, for slå om faconen er virkelig klædelig til faktisk alle kropstyper.
Jeg har sværget til slå om-kjoler i årevis og synes den på bedste måde fremhæver en kvindekrop. Har man en lille barm, får snittet dem til at se større ud, har man stor barm, så kan man få en seriøs kavalergang, er man kurvet, så er det det, der bliver fremhævet og er man bred om hofterne, så giver slå om-effekten og bindebåndet den fineste talje.

Så ja, den klæder alle. Høj som lav, også, i øvrigt.

Med udsigten til sen kærkommen sensommer i kalenderen, så har jeg fundet nogle af de fine, prikkede kjoler på budget, så der er råd til en vinterferie også, hvor du kan bruge den igen 😉 Og ellers fungerer de fint med strømpebukser under.

Jeg råder til at være meget hurtig på tasterne, for den prikkede popularitet vil tilsyneladende ingen ende tage og kjolerne forsvinder i det sekund, de kommer på lager. I skrivende stund er de alle blevet ”low in stock”, så lad være med at vente for længe.

Kjolerne er i øvrigt blevet billigere, helt ned til et par hundrede kroner, så der er virkelig gode kup af gøre og med et par lange støvler og en skindjakke bliver efteråret lige til at indtage:

 

1) Jeg har et ret godt øje til denne bordeaux frækkert * 2) Kjolen, der startede hypen i år. Den lyseblå prikkede kjole fra Vero Moda *3) Den fås også i sort* og det er den, jeg har på her

 

 

4) Er du en fiks lille model, har ASOS en petite-version af den røde og hvidprikkede her (* Den fås også i ”normal” størrelse her *) 5) Vero Moda har også en fin blå med røde prikker 6) Sort / hvide typer bliver glade for denne * og er du høj, bliver du sikkert glad for, at den også fås i en Tall - udgave *(God hvis du er over 170 cm) 

 

Hvis du er lige så vild med slå om kjoler, som jeg er og (mis) bruger dem lige så meget, så kan det godt betale sig at smide lidt ekstra efter en i lidt højere kvalitet.
Her har Just Female lavet en mægtig pæn blå version med røde prikker*  og i den fineste røde udgave med hvide prikker her *

Er du mere til second hand, så vil jeg lige slå et slag for min egen, lille shop. Den er nemlig rykket på Instagram under navnet C and the City secondhand og jeg synes det fungerer både nemmere og hurtigere for alle parter, at den nu er på Insta, hvor man alligevel færdes en del.
Du finder den her og der er masser af gode ting til salg fra bla. Chanel, Quay, Selected femme, Heartmade og Bottega Veneta - og en fin, prikket nederdel. Nu vi er i den boldgade 😉

 

 

 

One thought on “Bedst på budget: Den prikkede kjole

  1. Pingback: Bedst på budget: Den helt perfekte julefrokostkjole | C & the City

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *