Ti ting og sager om mig

1)
Jeg har ikke set Game of Thrones. Ikke så meget som et enkelt afsnit. Ikke engang så meget som fem minutter af et afsnit. 
Det er nok næppe nødvendigt, at skrive at jeg overhovedet ikke forstår hypen. 

2)
Kædebreve er, i min optik, noget Fanden har skabt.
Jeg har ingen anelse om, hvor mange kæder, jeg har stoppet i tidens løb, fordi jeg har nægtet at udsætte fem andre mennesker for ”Send denne her nisse-diller videre eller du bliver udsat for ulykke i de næste ti år”.
(Hvilket så formentlig er årsagen til de seneste fem års ulykke…)

3)
Mit behov for alene-tid er absurd stort.
Har altid været godt tilpas i eget selskab og der, jeg følte mig tryggest i dysfunktionelt familie-hopla, men efter jeg brækkede hjernen er det gået helt over gevind.
Jeg bliver simpelthen så overstimuleret i hovedet, at jeg kun ser andre mennesker en gang om ugen. Det er rimelig svært for andre (almindelige) mennesker at forstå. Og et ret stort handicap, egentlig, nu, jeg tænker over det.

4)
Rester! Jeg elsker rester!
Der er simpelthen ikke noget bedre end, at kunne dingle ud til køleskabet og lynhurtigt hapse en hel, lækker menu med absolut ingen indsats.
På et tidspunkt gik jeg ud med en, der hadede rester. Intet måtte gemmes og alt smides ud og laves forfra hver dag. Jeg var ved at blive vanvittig. Ikke kun pga. min reste-kærlighed, men fordi, at det er et helt sindssygt madspild, som jeg nægtede at stå model til.

5)
Jeg køber primært økologisk. Af alt. Noget, der faktisk er en daglig overvindelse, fordi jeg er vokset op med, at al det der biodynamisk og økologi var noget for latterlige hippier. Det er pudsigt som den slags kan sidde i baghovedet til evig tid. Men fordelen ved at være voksen er jo, at man selv bestemmer og nu er jeg så en latterlig hippie øko type. Eller bare en, der er bevidst om, at når man er nødt til at klemme de der grøntsager ned, så giver det ikke rigtig mening, at de er marineret i gift.

6)
Jeg elsker lufthavne. Elsker, elsker, elsker, ELSKER!

7)
Mit kærlighedsforhold til byggemarkeder er… stort. Oh. En tur i Silvan!
I kid you not, det er noget af det bedste, jeg ved.
Til gengæld er jeg så en af de få kvinder, der hader, hader, hader IKEA. Og at købe tøj i fysiske butikker.

8)
Uventede gæster er noget af det værste, man kan udsætte mig for.
Linda har skrevet et fremragende indlæg, der meget præcist forklarer, hvordan vi er nogle, der er nødt til lige at justere på, og fintune vores personlighed før man kan lukke folk ind. Eller bare forholde sig til andre mennesker. Med andre ord: Ringer du på uden jeg er adviseret, så bliver der IKKE åbnet.

9)
Jeg er ikke i stand til at have slik eller søde sager i huset. Overhovedet. Jeg æder rub og stub. De gange, jeg har forsøgt at være forudseende og købe ind på forhånd i festlige anledninger, har jeg måttet købe ind igen. Og igen. Fordi jeg simpelthen er kommet til at spise indkøbene. Inklusive marcipanen til kagen. Spist direkte af pakken.

10)
Jeg forstår simpelthen ikke karry-ketchup… Seriøst. Hvorfor er det opfundet?

 

Reklamelinks:  Skjorte: Gammel og fra H&M ( Similar here) // Nederdel: Only og udsolgt (Similar here) // Sko: ASOS  og lige kommet på udsalg

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

18 thoughts on “Ti ting og sager om mig

  • Ja, det er jeg så også. ELSKER serier!!!
   Skam og Suits anbefaler jeg meget. Hvis du en dag føler trang til at blive omvendt 😉

 1. Var det lige mig, du skrev om? Det eneste, jeg ikke kan genkende, er kærlighed til Silvan og lufthavne. Nej tak.
  Det kommer faktisk bag på mig, at vi er så ens 🙂

 2. No 7 - du må være min twin. Elsker byggemarkeder, men vil hellere æde min arm end tage i Ikea. Har sågar lokket sød nabo med aftensmad som betaling for tage Ikea-items med til mig, bare for at undgå det svenske helvede

 3. Wauw! Man skulle tro, du havde skrevet om mig, altså med undtagelse af kærligheden til byggemarkeder og fravalget af karryketchup.
  Jeg skynder mig at gemme link til indlægget, til næste gang folk kigger undrende på mig, når jeg enten siger, jeg hader Ikea, eller at jeg ikke har set Game of Thrones 🙂

 4. Jeg kan nikke genkendende til meget af det - til gengæld hader jeg dog lufthavne. Får simpelthen stress af alle de mennesker. 🙈
  Og det er et virkelig skønt billede af dig. 😄

  • Tak det var sødt sagt 🙂 Og det er heller ikke menneskene, jeg er fan af i lufthavne. Det er energien. Den dynamik, der ligger i at alle er på rejse, på vej et sted hen. På eventyr. Det elsker jeg.

 5. jeg sys det lyder velkendt……karryketshup fatter jeg heller ikke noget af men jeg sys oz karry er et underligt krydderi 😀
  Jeg undgår Ikea for ALT i verden, oz selvom folk tror jeg joker når jeg sir det…..hvad fedt er der ved Ikea??? fatter dte ikke…….tøjbutikker gør mig mere eller mindre sindssyg…………og så kan jeg slå dig i at se mennesker……jeg ser nok nogen en gang om mdr…..i max 2 timer…..og det er endda slemt nok ……skal bruge en evighed på at komme mig bagefter. ( jeg er dog begyndt at tro på en bedring….en laaaaaaaaaaaaangsommelig en af slagsen) ………….til gengæld ELSKER jeg naturen OG alenetid ( ville nu gerne ha mere overskud til socialtid også/igen)

  Man er nød til at grine lidt ( meget) af det…….og det kan jeg gudskelov se du gør 😀

  • Det der med en gang om ugen er også højt sat. Reelt er det mere en gang om måneden…. Og ja. Man er nødt til at tvinge sig selv til at se en eller anden form for munterhed i sørgerligheden. Tak.

   • jeg kender det til hudløshed, men jeg tror på det nok skal blive godt IGEN!!!! :0)) Wut wuuuut…og tak for en fed og sjov blog…I LOVE IT :0)))

 6. p,s efter uendeligt mange års dårlige erfaringer med store slikindkøb har jeg bare HELT droppet slik!!! det virker fandme!!! 😉

   • tror det var let for mig fordi jeg tog en kold tyrker med slik, sukker, mel, alkohol, cigaretter og hele svineriet……i dag har jeg slet ikke lyst til slik mere, dte er jo det rene gift at putte i kroppen! Så er det bedre med dadler……..læste din blog om at tilbyde kæresten en daddel ….haha ;0)))

 7. det var forresten da jeg boede i Odense for 9½ år siden……..jeg vil mene du har en chance nu da du selv bor dér ;0)))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *