De perfekte Minnie Mouse sko

Holy moly!
Normalt laver jeg ikke den her slags indlæg, men I var så mange, der spurgte til skoene, da jeg sad og holdt ”Pink Onsdag” henne på Instagram, at jeg gør en undtagelse, for jeg er tydeligvis ikke den eneste, der dyrker den slags i dag.

Pink onsdag er Cathrines opfindelse, som jeg, lettere ubevidst, er begyndt at støtte op om, ofte i kombination med Julias glimmeronsdag.

Der er få ting, der ikke kan blive bare lidt bedre ved enten at kyle lidt glimmer eller et drys lyserød hen over og ind i mellem kommer man jo i situationer, hvor man er nødt til at gøre begge dele. Alle kneb gælder og her er både #OnWednesdaysWeWearPink og #GlimmerOnsdag gode at kende.

 

 

Skoene her var min trøstegave til mig selv efter en virkelig led tur på sygehuset i sidste uge, hvor der i allerhøjeste grad var brug for al den hjælp man kunne få i alle kategorier.

Enig. De her er fjollede.
De er pink, i velour OG med en sløjfe, det bliver næsten ikke mere barnligt, og derfor også helt fantastiske.

Men altså, det var nødvendigt og på en måde er det også meget rart, at man i sin fremskredne alder kan blive opmuntret af fodbeklædning, der, på alle måder, vist bedst kan kategoriseres som ”Minnie Mouse sko”…

Og ja, jeg kommer til at høre for dem her, det er jeg helt med på.

 

 

Til mit forsvar kan det siges, at velour og mules fortsat er hot i modebilledet langt ind i efteråret, hvis man er til fals for den slags argumenter og at de er flade, så man faktisk kan gå i dem - også et plus. Og så er de glade. Det er et par glade sko. Der ikke koster en skid.

Det kan også noget.

Du finder dem her (reklamelink), hvis det skulle være

 

 

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

2 thoughts on “De perfekte Minnie Mouse sko

  1. De er da fabelagtige! Jeg har bare sådan nogle små, tykke, brede fødder - og de kan så sjældent proppes ned i sko som disse. Øøøøv! Det er derfor, jeg prøver at indoktrinere min teenager, så jeg stadig kan få skønne ting at se på, haha! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *