Ting, der også stopper med det samme

 • Folk, der tillægger en motiver, intentioner og årsager, man slet ikke har.
  Ih guder, hvor er det topfrustrerende og op ad bakke. Især fordi det er ret så håbløst, at forklare at det ikke er tilfældet.
 • At man skal oplyse sit telefonnummer, når man donerer nødhjælp og deltager i underskriftsindsamlinger. De respektive organisationer takker nemlig for bidraget ved efterfølgende at k-i-m-e en ned i døgndrift med alt muligt andet, som man også gerne lige må støtte og melde sig ind i.
  Når man, som mig, har kylet både moneter og kragetæer efter alt fra kystsikring, til uddannelsesloft, over græske hunde, Dyrenes Beskyttelse, Depressionsforeningen og Kræftens Bekæmpelse til Læger uden grænser, så er der pænt run på telefonen. Og jeg beklager meget, men I ødelægger det simpelthen for Jer selv med alt det ringeri.
  Jeg har akut trang til aldrig nogensinde at donere en øre igen og bruge alle pengene på underlødig café latte og dullegrej.
 • At jeg skal være ni dage (9!) om, at komme mig over, at have været på festival i 3 x 2 timer. Så meget et skrog er der ingen, der må være. Af samme grund er den samlede anmeldelse af Tinderbox lettere forsinket.
 • At jeg er blevet tildelt 19 sygehustider i juli. Ja, der står NITTEN.
  Fanme heldigt, at jeg ikke har andet at lave.
 • Mig selv, når jeg bliver fuld. Har tilsyneladende været ved at snave en potteplante her i weekenden… Aner ikke hvorfor, men så giver det bedre mening, at være så frygtelig tør i munden, da jeg vågnede.
 • At jeg ikke kan indtage mere end to glas vin, før jeg er stang-Bacardi (Og åbenbart kysser på planter ?!) Af samme grund drikker jeg aldrig, hvilket egentlig kun gør problematikken værre.
 • Folk, der er altid er sure for en sikkerheds skyld.
 • Prisen på jordbærkager. Er I blevet fuldstændig skingrende sindssyge?
 • Dem, der stadig ikke har forstået, at en blog ikke er et billede af et menneskes liv, men det absolut mindste og mest redigerede udsnit, man overhovedet kan forestille sig, og derfor ikke er et sandhedsvidne om noget som helst.
  Bemeldte blog kan derfor ikke bruges som parameter for, hvad man kan og ikke kan, fejler og ikke fejler og hvordan man er som menneske eller forælder.
  Af samme grund er der mere end almindeligt stille herinde, mens jeg overvejer om der fortsat skal være en blog.
  Det er simpelthen blevet for dyrt på alle måder. Forklaring følger. Men eftersom det pt. involverer advokater og alt, hvad man skriver bliver brugt imod en, så holder jeg lav profil.

 

Kjolen er denne fra ASOS, koster ikke en skid og giver forholdsvis gode nødder 

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

4 thoughts on “Ting, der også stopper med det samme

 1. Lov mig, at du opretter en anonym blog så. Og giver mig et praj. Jeg vil nødig være dit skriveri foruden, men jeg forstår dit grundlag til fulde.

 2. Jeg krydser fingre for at du finder en måde at fortsætte dine skriverier på, jeg vil så nødigt være foruden at læse om folk der snaver potteplanter, og alle de andre sjove/alvorlige/vigtige ting du skriver om😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *