Det her sker aldrig

Indlægget indeholder reklamelinks

I dag og kun i dag, har ASOS 20 procent rabat på alt. Ja. ALT! Og det sker aldrig. Eller måske højest to gange om året. Til gengæld sker det altid, når man lige har lagt en kæmpe ordre, uden at få skyggen af rabat…

Det skal jo ikke komme Jer til skade, så derfor tænkte jeg, at I kan se, hvad det er, jeg har købt og så score det med rabat, hvis det har interesse ?
Meget apropos indlægget i går, så er 20 procent i det mindste en rabat, man kan bruge til noget.

 

Rød kjole, der egentlig var købt til en anden anledning, men da blev den holdt som gidsel af posten, så nu ryger den formentlig på til hende hers fødselsdag i weekenden. Draperingerne på maven gør, at man kan skjule det, der evt. skal skjules OG spise i den og den stadig sidder pænt alligevel 😉

 

Alt skal åbenbart være med tern og flæser i år og som I måske så på Instagram (Hvor jeg også hedder C and the City), så havde jeg seriøse overvejelser om tern og min røv, var en god kombi. Heldigvis er nederdelen vokset på mig og jeg er blevet ret glad for den.

 

Ja ja, same procedure as every time, men der er altså ikke noget galt med leo. De her sandaler har en lille hæl, men stadig behagelige at gå i.

 

Rimelig fin BH til virkelig få penge. Lille i størrelsen, skal man lige være opmærksom på, men ellers ret sassy. Nej, det er ikke mig på billedet, dog!

 

De uundgåelige mom-jeans, som vi alle sammen har siddet og korset os over til alle genudsendelserne af Beverly Hills, og nu går i alligevel… Virkelig billige, sidder godt og meget store i størrelsen, så hav det in mente, når du vælger størrelse og nyd at du bruger str. small i jeans 😉

 

Noget mere med noget leo. Det nærmer sig efterhånden en kliché, det her…
Men denne nederdel er mægtig fin til ingen penge og med elastik i taljen, som I vist så den aften, jeg var på Gorms…Meget praktisk for madglade typer

 

Jeg skal åbenbart til at gå virkelig meget i nederdel, for sørme om der ikke er smuttet en lille denim-ting i kurven også. Men eftersom jeg bor i denimshorts om sommeren og dem, jeg har er blevet for store, så spår jeg at denne bliver en værdig arvtager

 

Sidst, men bestemt ikke mindst, er denne skønne glød-pudder fra Benefit.
Det er dem, der også har bronzeren Hoola, som jeg sværger til, fordi den er kindben i en æske og giver farve uden glimmer. Denne giver farve og lidt glød og kan altså også noget, synes jeg. Endnu bedre er det, at den er i en miniudgave, så du her kan prøve den af til ingen penge - og den er virkelig drøj!

Rabatten gælder til i morgen tidlig og du skal bruge koden SWEET

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *