Ting, der stopper med det samme

 • Kvinder, der ikke bare taler ned til deres mænd, men simpelthen tager beslutninger på deres vegne .
  Meldingen: “Nej, du er ikke sulten” - overhørt i køen til et spisested- er ikke bare arrogant, det er SÅ nedladende, at man nærmest håber at han ikke gider knalde hende. Nogensinde. Som straf. Eller bare vil skilles.
  (Nok heller ikke sandsynligt for hans kugler er formentlig kappet af for længst)
  Og nej, det er da heller ikke pænt af mig at skrive, men dame, du fortjener ham ikke.
 • Folk, der spiser på sociale medier. Samtidig at de taler.
  Altså sidder og kyler i gabet, mens der underholdes om dette og hint i en video - og endnu værre - aldrig tygger af munden!
  Nej. Bare nej.
  Man må ikke tale med mad i munden. Heller ikke på Instagram og Snapchat.
  Færdig.
 • Tilbudsmails, der rammer indbakken med orkanstyrke, mens de faldbyder sig selv med hele 10% procent i rabat.
  Stop jer selv. Jeg har ingen problemer med rabatter, men giv i det mindste 20%. Gider simpelthen ikke åbne computeren for mindre, når man også skal pelses i fragt
 • Alle undtagelserne, der er tilknyttet til de generøse 10 procents rabat. Ikke engang en politiker vil kunne mønstre SÅ mange krumspring og det er sjovt nok ALDRIG de fede mærker og det, man så godt kunne tænke sig, der kan scores billigere.
 • Og så skal vi SLET ikke få mig startet på, at der altid er et, ret højt, minimumsbeløb, der skal handles for for at få den skaldede rabat.
  Prøv lige at høre her: Når man alligevel skal købe for mindst 800kr for at få noget på tilbud, så går det billige ligesom af.
  Yd nu bare en ordentlig service og stik folk en ordentlig rabat, der gælder på det hele. Så behøver I ikke køre så mange ‘tilbud’ og vi andre kan få lidt mere ro i indbakken, der konstant er i knæ over tilbudsbombardementerne
 • Min manglende evne til at benytte en selvbruner. Same procedure every fucking year.
  Seriøst. Hvordan kan det her ske ??!

 

 • Midaldrende kvinders evne til konstant at være patroniserende over for andre:
  “Er du helt sikker på, at det ikke er dit vasketøj ?”
  Ja. Det er jeg, sjovt nok, sikker på.
  Kan, trods alt, godt kende mit eget sengetøj…. Stadig.
 • Kædebreve.
  Også dem, der er forklædt som musiknumre, bh-størrelser eller farver på Facebook.
  Ja. Det er mig, der bryder kæden.
  Hver. Evig. Eneste. Gang.
  (Forklarer måske den konstante strøm af ulykke, der nu kører på 4. år…)
 • Folk, der poster det samme billede på alle sociale medier. Samtidig. Altså når det, der lægges op på fx Instagram, samtidig også postes på Facebook OG Twitter.
  Det er typisk folk, der opdaterer 5-8 gange om dagen og dermed konsekvent overtager ens feed.
  Stop dig selv, for jeg er et knurhår fra at unfollowe

 • Den der serie The Handmaids Tale på HBO som alle går helt amok over i øjeblikket. I guder, hvor er den rædselsfuld. Efter 10 minutter havde jeg kvalme, efter 21 minutter var jeg klar til at kaste op og efter første afsnit kunne jeg være gået i åen. FØJ!
  Jeg har nu kæmpet mig igennem de første 4 afsnit og det bliver et kæmpe nej tak herfra. Seriesening for mig er et afbræk, en getaway, en pause, en måde at slå hovedet fra på og flygte lidt (Også fra mig selv)
  Jeg har simpelthen ikke brug for at se noget, der er SÅ ubehageligt.
  Til andre, der har det på samme måde, kan jeg melde, at 3. sæson af Bloodline har ramt Netflix. MEGET bedre!

  Hører du til dem, der er vild med A Handmaids Tale ? Og hvorfor??!

18 thoughts on “Ting, der stopper med det samme

 1. Findes kædebreve stadig? Shit mand.

  Ps. Til listen:
  Folk der bider af en banan, og prøver at fører en seriøs samtale imens.
  Folk der handler ind iført cykelhjelm.
  Udtrykket Mums-filibaba.

  - A

 2. Vita Liberata, Faboluos tanning lotion er ret ideel, da den er helt mørkebrun og derfor ret nem at se, om man har fået fordelt ordentlig…

  • Det var den….. Jeg er nu officielt idiot!
   Må være hævnen for, at jeg skrev og anbefalede Mette Marie (Twinpeaks) den sidste år og kaldte den ufejlbarlig. Hun havde, viste det sig, lavet samme nummer med samme produkt….

   • Høhøhø…..
    Det må være fordi du har så lange ben, at det er svært at se helt derned så…..
    Jeg lavede dog lige den klassiske med at give arme og skuldre en omgang, og så skynde mig at vaske hænder…. Så jeg havde en lettere ujævn kant ved håndledene og ret hvide hænder i forhold til resten af armen

 3. Jeg ser A Handsmaid’s Tale og jeg synes den er vildt god! Jeg synes den er dyster, men plottet er fedt, og det minder ikke om så meget andet, jeg har set før. Derudover er skuespillet helt i verdensklasse, og er alt for nysgerrig til at se, hvad det hele ender med, til jeg nogensinde ville kunne lade være med at se den færdig.
  Heldigvis har vi alle forskellig smag 🙂

  • Jeg er med på at både plot og skuespil er godt, men får du det ikke vildt ubehageligt af at se den og de ting, der foregår ?

 4. Nr generelt folk der siger at andre ikke føler oplever det de gør. .. har jeg prøvet alt for mange gange. … også fra folk som burde være professionelle i behandlings øjemed….
  stop det NU hvis jeg siger jeg er angst så ER jeg angst.

  Kædebrev.. eller sms.. føj

  Den med 10%,,, de må også godt lade være med at sende special tilbud flere gange om ugen! Helt ærligt makker nu nærmer vi os fast lav pris.

  Og så en tilføjelse… når jeg sætter en cola til skraldemanden som tak fordi han tager en ekstra sæk med, så det godt nok lavmål at stjæle den… der var tilmed en lille sedel bundet på “til skraldemanden tak for hjælpen” godt jeg var hjemme da han kom og kunne gå ud med en anden cola.

 5. Pingback: Det her sker aldrig | C & the City

 6. Jeg havde det på præcis samme måde, da jeg første gang så The Handmaid’s Tale - og jeg gav også op efter ét afsnit! 😀 Men så blev jeg så nysgerrig på grund af al hypen, og nu er jeg altså alligevel solgt. Den bliver ikke ved med at være ligeså dyster og deprimerende, og jo længere man kommer ind i serien, jo mere nuancerede bliver alle karaktererne også. Jeg er kæmpe fan! 😀

  Nåhja, og det der med kædebreve: AMEN, sister! Fuck, de er irriterende! 😀

 7. Måske er det mig der er helt idiot, men.. Hvordan i alverden får du fordelt selvbruneren på ryggen? Den del er aldrig lykkedes mig at få fundet en ordentlig løsning på. 😄

  • Æhm. Jeg må have virkelig lange arme…. I hvert fald har jeg ikke oplevet det som et problem. Eller ser mig selv nok på ryggen, hvilket nok er mere sandsynligt

 8. Pingback: Fem serier, du skal se på HBO | C & the City

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *