Jeg SAGDE jo, at det blev dyrt, det her!

Indlægget indeholder en røvfuld affiliate links

Det var cirka sådan ordene faldt, altså, at det blev dyrt, da jeg lå på briksen, mens andre i hvide kitler var i gang med at score sig noget af min rygmarv. Eller også var det noget med, at jeg sagde, at det blev dyrt i sko. Tingenes tilstand taget i betragtning, så kan jeg ikke afgive et helt præcist referat, udover at overlægen og sygeplejersken synes, det var mægtig sjovt.
Det var de så ret alene om, skal jeg hilse at sige.

Det blev kun mindre festligt bagefter, som jeg allerede har underholdt om, og derfor endte det med, på alle måder, at blive en dyr fornøjelse.
Heldigvis er jeg ved at være på benene igen, nok til at begynde at hente alle pakkerne, der vælter ind og så kan jeg jo lige så godt dele mine trøstekøb med Jer. For ja, det er ren retail theraphy, der er blevet kørt i det lille hjem:

 

 

Fineste forårsjakke, der er solidt på tilbud, en seriøst god, og for vildt på tilbud (49 kroner!!!) leave-in conditioner for os, der ikke har tålmodighed til balsam, verdens bedste stylingcreme, der kan få krøller frem i selv det fladeste år, (Fås også i en lille udgave) Begge er i øvrigt på tilbud.
T-shirts fra Ganni til opgradering af mine kedelige sorte jakkesæt, her og her, sæsonens fishnet-strømper til ingen penge, her og her, et par slutty trusser, en super volume-mascara og en, der giver længde, genial kombi, i øvrigt, ansigtscreme, der giver både primereffekt, glød, solbeskyttelse, anti-oxidanter og beskytter mod forurening, et billigt scoop, der fjerner kragetæer på et splitsekund, så det er slut med at ligne en led gammel ørn rundt om øjnene og sidst, men bestemt ikke mindst, guldstøvler, der opgraderer alt: Tøj, regnvejrsdage, mandag morgener, alt og er pissegode at gå i.  Og så, som bonus, verdens bedste strømpebukser, der giver seriøst god røv med absolut minimal indsats.

 

Plus det fedeste hotel i Paris (også på tilbud nu), et par sandaler fra Chloé og så har jeg også tanket op på min favorithudpleje for tiden. Efter en måneds brug synes jeg virkelig, at jeg kan se en forskel og jeg har stadig optur over, at det intet koster.

Min genopfyldning består af hyaloronsyren (Fugt), niacimiden (Rynker og forstørrede porer. Niacinamid er B3 vitamin og  en stjerne-ingrediens med hudforbedrende egenskaber for alle. Det er godt mod akne, rosacea, hyperpigmentering, ar, hudens egen beskyttelse og meget mere), og retinol (Mere indsats mod rynker. Retinol er en superstjerneingrediens, der hjælper på, stort set, alt. Solskader, rynker, ar, akne og med en 2% koncentration er det i en mængde, der virker) og det koster ikke en skid.
Plus  C-vitamin, der skal sende mine pigmentpletter hen hvor peberet gror.
Så skulle den konto vist være tømt.

Jeg sagde jo, at det blev dyrt!

Og ja. Stilheden herinde skyldes det sædvanlige. Sådan er det med det der skide depression. Desværre er der sket nogle ting, der har væltet læsset fuldstændig og som jeg ikke kan fortælle om lige nu. Derfor er overskuddet mere end i minus.

Husk at tjekke bloggens Facebook-side ud. Jeg har fået lov til at invitere jer på ferie!! Al info ligger derinde.

 

 

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

3 thoughts on “Jeg SAGDE jo, at det blev dyrt, det her!

 1. Min konto skreg også “AV” da jeg rev kortet igennem i Salling på 2 nye kjoler, et par guld Calvin Klein sneakers, undertøj og et par trøjer.
  “Hold kæft” var svaret.
  De ser så fine ud, dine køb 😀

  - A

 2. Nogen gange må kontoen bare ofre sig….
  håber du snart har det lidt bedre
  Dejlige ting du har købt, håber de også giver glæde at bruge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *