Forstår ikke #11

 • Lyserødt sengetøj. Ja, jeg er med på at lyserød i alle afskygninger har været et hit, de seneste år, jeg har selv været med på den og at det stikker helt af i år, hvor alt skal være lyserødt. Men sengetøj… Ai. Sengetøj skal være hvidt. Hvidt, hvidt, hvidt, hvidt, hvidt!
 • Forstår heller ikke hvilke mænd, der er i stand til at præstere en ordentlig rejsning i det lyserøde sengetøjs-helvede. Man må altså føle sig noget umandig, når man ligger der, med sin store behårede røv, i et inferno af gammelrosa.
  Men det kan naturligvis være, at det er mig, der er fordomsfuld…(*Not*)
 • Hvordan jeg har kunnet udholde alle afsnit af ”Love” på Netflix.
  Tilskriver det, at jeg var så syg, at jeg ikke orkede at trykke på stop. Eller håbede det blev bedre. Det gjorde det ikke. Hold kæft en lorteserie.
 • Hvordan jeg nogensinde har kunnet overveje at blive farmaceut. Det tror jeg heller ikke at jeg gjorde, sådan for alvor, men at arbejde et sted, hvor der udelukkende er syge mennesker, der hoster, nyser og snotter på en… Og at jeg har haft nok tanker og planer om det til faktisk at være i skolepraktik på et apotek… Un-be-fucking-livable.
 • Min besættelse af en lyserød læderjakke. Apropos ovennævnte udfald mod lyserød. Og helt ærligt:
  Når den mest præcise definition af ens kulør er skummetmælksfarvet med et hint af griselyserød, så er det næppe den mest klædelige farve til mig. But I love it. Især den her. Fuck af den er pæn. Jävla.
 • Hvorfor jeg bliver ved med at blive overrasket over, hvor uforskammede folk er. Især når man eksempelvis sælger noget.
  Det er fuldstændig ligegyldigt, hvad man skriver i annoncen, der er stadig et hav af idioter, der mener, det er helt, helt, helt rimeligt, at byde 1000 kroner for en ubrugt iPhone, forlange 700 kroner i rabat på et par Isabel Marant sko eller, min personlige favorit: At bede om, at en vare bliver leveret i Sønderjylland… Are you freakin’ kidding me?!
  Det er derfor, jeg nu kun sælger via egen shop. O-r-k-e-r simpelthen ikke flere douchebags. Mit Bønnebord fra Designer Zoo er i øvrig up for grabs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *