Ting, man lærer når man flytter

 

 • Hold kæft, hvor har jeg meget lort.
  Som i Nu.Kæft, hvor har jeg meget lort.
  Det er altså en utrolig dårlig idé, at rykke fra 116 m2 hus til 50 m2 skævt lort og så videre til henholdsvis 80 og 86 m2, mens man bare sender hovedparten af kasserne uåbnet videre i depotrum. Og investerer i nyt undervejs, der passer til bemeldte boliger. I hvert fald når depotrum nu ikke længere er en option

 

 • Jeg har så mange glas, at jeg vil kunne afholde taffel for hele NATO’s nordflanke og de alle vil stå med ens glas i hånden. Til alle udskænkninger, uanset om det så er snaps, cocktails eller is.
  Det har åbenbart været meget vigtigt for mig, engang, at have de rigtige glas til ALT og alle.

 

 

 • Jeg må aldrig mere gå alene til fremvisning af boliger. Fremover skal jeg have en med, der kan se alt det, jeg ikke selv ser, fordi jeg åbenbart ikke er i stand til at kigge, små-konversere og stille begavende spørgsmål undervejs.
  Således er det lykkedes mig at overse, at jeg har placeret mig selv og alt mit habengut i en bolig, nøjagtig, over ejendommens vaskeri. Og når folk ikke overholder reglementet, men lystigt vasker både kl. 23, 01 og 05.30, så bliver man sgu lidt træt af at bo midt i centrifugen.

 

 • Det gælder også, at folk skal kunne se og gøre mig opmærksom på, at lejligheden muligvis ligger over stueplan, så man ikke kan se ind i den fra gaden, men det gælder ikke gårdhaven på den anden side.
  Således kan alle der færdes derude, se direkte ind i badeværelse, køkken og soveværelse. Og gør det flittigt…!

 

 • Man skal åbenbart researche i vildskab på naboerne, også selvom det er en kirke.
  Der havde jeg troet, at jeg havde opdaget det mest åbenlyse, der kunne være et problem, nemlig det forpulede bimlen og bamlen fra kirkeklokkerne, der, korrekt, er djævelsk irriterende.
  Men hvad jeg ikke havde opdaget var, at der hører et sognehus med til løjerne. Og at det sognehus lejes ud i tide og utide til….. Fest.
  Med andre ord;
  Nu har jeg i-fucking-gen fest uden for mit soveværelsesvindue torsdag, fredag og lørdag. Endda med den bonus, at de kan se lige ind hos mig og at de tænder en kæmpe projektør, der lyser hele sovegemakket op. All night long…Undskyld, men hvad er odd’s ne for, at man blive nabo til en kirke og så alligevel bliver holdt vågen af fester?!
  Havde en, synes jeg selv, berettiget forventning om, at der ville være stille som i graven (Pun intended)
 • Bortset fra de kirkelige aktiviteter, er der mere stille i total centrum af Odense, end der nogensinde var i 2 1/2 år på Amager Strand. Jeg kan simpelthen mærke, at det gør en forskel, at der ikke kører et trykluftsbor og 4 gravemaskiner uden for vinduet i døgndrift.
 • Det er tæt på himmelsk at slippe for underbos idiot-teenager, der spillede techno i døgndrift og smadrede opgangen hver weekend. Har ikke tal på alle de gange, jeg har skullet have politiet til at lukke festen. Igen: Gift for brækkede hjerner at bo i den slags.
 • Desværre er det blevet lige så svært at finde rundt i Odense, som i København. Jeg havde IKKE brug for flere udfordringer i den retning.
 • Der er mennesker, der kan hjælpe mig i Odense med noget af alt det praktiske, der er så svært for mig.
 • Man skal, åbenbart også, have fat i den tidligere lejer for
  1) At researche på nabo – og overboere og pågældendes (sære) vaner, samt 2) hvad det egentlig er for noget gejl, man rykker ind i. Fx at der er så meget fugt i kælderen, at man ikke kan bruge den til opbevaring…
  Jf. punkt 1, så er det et ret stort problem med alt det lort, jeg har.
  Og i øvrigt ikke helt optimalt, at bruge et helt værelse til at være opbevarings/depot/roderum. Så her i foråret kommer jeg til at sælge ud i vildskab. Af alt.

Til at begynde med, har jeg været en tur i skabet og sat en del til salg her.

Der er bla. andet Isabel Marant, Ganni, Bottega Veneta og en iPhone 6 og det er sateme billigt

 

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Ting, man lærer når man flytter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *