Bedst på budget: Anettes gode kasser

Af grunde, jeg ikke kan forklare, har det faste torsdags-indslag her på bloggen, bedst på budget, holdt en slags pause. Jeg aner ikke hvorfor, for det er ikke fordi, der ikke er gode og billige sager derude, det er der bestemt. Måske har jeg bare glemt, at jeg kørte det som koncept – og været optaget af noget andet. (link)

Men nu skal det være, for der er nemlig en særlig dame, der hver måned udvælger nogle helt særlige ting, til nogle absurd gode priser og giver os andre mulighed for at få fingre i hendes særlige insider-gode sager.

Det er selvfølgelig Anette, jeg taler om, og jeg kan af et helt ærligt hjerte sige, at jeg er fan. Både af damen selv, det har vi været inde på før, men også af det, hun kan, nemlig no bullshit –beauty, og det taler ret meget til en som mig, der er lige rigeligt begejstret for dullegrej og ind i mellem slår nogle skæverter. De er blevet ret meget færre, efter jeg har lært Anette at kende.

Derfor er jeg også svært glad for hendes kasser.

Altså dem, hun udkommer med hver måned under det mundrette navn Book n’ beauty box, hvor hun samler noget af det allerbedste, og det, der virker bedst på markedet, forhandler prisen kraftigt ned, smider en masse ekstra gode sager i og sælger det til os andre dødelige til virkelig billige penge. Man kan endda få hendes bog med oveni.

Det fede er, at det ikke er de små, irriterende pis-prøver, som andre ynder at spise deres kunder af med, men de gode, reelle, full-size produkter, så der er virkelig gode køb at gøre.

Det dårlige er, at de er røv-populære, kasserne.
Eller boksene, som jeg hellere må skrive, for jeg kan godt høre, at du sidder og tænker noget ala: ”Hø hø, kasser”
For den rene er alting rent, er det, jeg har, at sige til det 😉

Men hvis du skal have fingre i dem, boksene med dullegrej, så kan man egentlig bare skrive sig selv op til at få en mail, når de lander i butikken. Det gør de den første tirsdag i hver måned, og så er det ellers bare om at være hurtig på tasterne, for de forsvinder hurtigere end jeg kan nedsvælge en Toblerone…

Denne her lækre sag har gjort, at min hud er kommet væsentligt bedre gennem vinteren end den ellers plejer at gøre og jeg glæææææder mig til at se, hvad den gode A har fundet på i denne måned. Hvis du vil være med, er det her, du skal skrive dig op.

 

 

 

Og til dem, der spekulerer på, om jeg er købt og betalt: Nej, det er jeg ikke. Når noget er godt, så skal man fortælle andre om det.

 

 

One thought on “Bedst på budget: Anettes gode kasser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *