Lille lykke #31

Auwwwww, hvor en fin weekend, det har været!
Sne, sol, skank, fastelavnsboller, gode snakke, hundesmil og blomster og nu er det sørme snart tid igen.

Godt og eddermame nødvendigt at stikke bøtten ned i posen med gode ting, at huske på efter en dag, hvor det, mildest talt, ikke er gået i min retning. Kender I det?
Dagen starter helt skævt, det bliver værre, værre og værre for til sidst at være gået helt og aldeles i lort.

For mit vedkommende begyndte det tidligt, (altså før kl. 06) da nogen i ejendommen besluttede sig for, at slæbe noget meget tungt op ad trapperne. Adskillige gange. Meget hensynsfuldt i en etageejendom fra 1500-tallet…
Den larm kunne overnattende hundedyr naturligvis ikke sidde (ligge) overhørigt, og gik derfor fandango i et inferno af gøen. Det kan man jo ikke rigtig byde nogen på det tidspunkt, så i et forsøg på at dæmpe gemytterne og få lov til at sove videre, lukkede jeg døren til gangen, så hundekræ kunne sove i stuen.
Dårlig ide, åbenbart, for køteren satte sig til at hyle som var hun blevet kørt over, foran døren, og det skaber et noget… uhensigtsmæssigt sovemiljø, skal jeg hilse at sige.

Så var dagen ligesom i gang og gik hastigt ned ad bakke derfra.
Fx med en sms med en flytning af et møde, der smadrede hele min, nøje planlagte, dag i København i morgen, en dag med så mange ting, der skulle gå i hak, at det tog hele tirsdagen at planlægge og derefter om-planlægge, da der pludselig også skulle tages højde for noget sne… Så jeg havde egentlig ikke brug for, at nogen spolerede min ultra-stramme tidsplan uden overhovedet at spørge, om det var ok først. For at jeg så skulle gå i gang med at planlægge om, igen igen, i den tid, jeg skulle have brugt på noget andet, vigtigt, der skulle ordnes.

Da tiden har været stram de seneste dage, havde jeg købt ind online og naturligvis manglede halvdelen af det, jeg skulle bruge til aftensmad, så jeg alligevel skulle ud at købe ind, en pakke, jeg skulle bruge, blev ikke leveret, mens en anden er blevet leveret forkert, i den anden ende af byen, læs: Endnu mere bagud på tid.

Mit gulv var overnight blevet fedtet ind i noget ubeskriveligt klamt snask fra affaldsposen, som der åbenbart havde været hul på, da jeg gik ud med den aftenen før, hvad jeg ikke havde set i mørket, men som i dén grad fremgik i dagslys. Og at jeg åbenbart havde været h-e-l-e hytten rundt med bemeldte, utætte affaldspose i hånden… Det tog ret lang tid, at få det af igen, kan jeg hilse at sige, tid, som jeg jo altså ikke havde, overhovedet.

Ved 14-tiden, hvor jeg havde toppet elendighederne med at betale bøder for 11.000 dask, besluttede jeg for at forsøge at vende skuden med noget lyserød t-shirt med palme på. Bare sådan for at komme lidt i den rigtige retning og undgå at lave en Maude og gå i seng.

 

 

Beklageligvis havde dagen bare besluttet sig for at være en røv.

Faktisk kunne jeg ikke engang lykkes med aflevere tomme flasker, fordi det stormede, vinden greb fat i posen, der tømte sig selv ud over en af byens mest trafikerede gader…Var sgu ikke rigtig i humør til at jagte 40 løsslupne dåser og flasker, i myldretiden, og med hund…
Og det hjalp heller ikke rigtig, da jeg drejede forkert på hanen, fik hældt vand ud over hele køkkenbordet og kødet til aftensmaden, tabte min yndlings-halskæde, fuckede aftensmaden så grundigt op, at den var uspiselig, en ekstra opgave væltede ned i hovedet på mig og, som glasur på lorten, et dumt skænderi…
Du ved, på måden, hvor det er blevet så sent om aftenen, at man ikke rigtig kan nå at skændes ordentligt, og heller ikke at blive sådan rigtig at blive gode venner igen, og det hele sådan er rimelig træls og man mest koncentrerer sig om ikke at selvantænde i raseri, fordi klokken er 1000, man skal tidligt op og ved, at man får en dag fra Helvede, grundet ovenstående logistik-cirkus og man bare ikke rigtig mager, at have haft en sindssygt dårlig dag, være 4 cm høj, det eneste man havde brug for var, at nogen klappede en på hovedet og i stedet fik man et læs lort.

Det er bitte små ting og first world problems, men ind i mellem, så der sgu langt mellem glimmeret og det lyserøde flødeskum, og man, oven i alt det andet, nå ja, har fire kæmpe bumser på de samme fem kvadratcentimeter i fjæset (Mænd og deres skide skæg), kun har sovet fire timer, har ultra-pms, idioterne hos Louis Nielsen har ikke sendt mig nye linser, så nu kan jeg heller ikke se en skid og man bare ikke kan lykkes med at vende skidt til kanel, trods en ihærdig indsats. Jeg kunne kraftedeme ikke engang få lov til at slette indholdet på min iPhone, der nu er sat til salg.
I kan godt se, det bliver bare ved og ved, ikke?

Så sådan kan det også se ud i min afdeling.

Men netop derfor øver mig benhårdt på, at det er de gode ting, der skal have fokus og have lov til at fylde, mens alt jukset skal forvises, hvor det hører til: Bagerst i køen.
Og så kan man altid gå i seng med en ambition om, at det bliver bedre i morgen. Efter at have inhaleret noget lyserød flødeskum og virkelig meget Quality Street.

 

Fastelavnsboller C and the City Lagkagehuset

Elsker fastelavnsbollesæsonen (Også selvom jeg kun kan spise indmaden)

 

Mit hood i fineste vintertøj

 

 

                                              Ahmen, se lige hvor pænt det er <3 

 

En sneglad hund

 

En hund, der er så sneglad, at man skulle tro, det var en helt anden slags sne, der sniffes …

 

      Hidden Figures. Se.Den.Nu.

 

Score-mad aka langtidsstegt svineskank ala Madbanditten. Både ære, opskriften og billedet er Janes, da maden røg før jeg fik det foreviget. Og man i øvrigt spiste virkelig sent… Jamen,man kan nå meget, når maden skal 4 timer i ovnen…;-) Et drys frisk parmesan over spidskålen har i øvrigt ikke gjort nogen noget… <3

 

Brunch med to yndlingstyper på Gastrotektet. Kandiderer stærkt til yndlings-brunch i Odense med virkelig god kvalitet og sammenhæng med pris. Bestil i øvrigt bord!  

 

Flowertalers blomster C and the city blog Odense

              Fineste blomster fra Flowertales. Favorit-blomster-pusher, der nu heldigvis leverer på Fyn også

Thank God, det snart er weekend igen. Jeg er fanme så grim, når jeg er muggen !

 

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

3 thoughts on “Lille lykke #31

  1. sikke en dag!
    det altid noget det ikke var hunden der havde været i affaldet, spist det, spredt det over stuen og så kastet det spiste op…. det gjorde vores da jeg var barn (og der var fisk i spanden) ad
    du trænger da seriøst til lyserødt skum og glimmer
    ved desværre ikke hvad jeg skal se for en hidden figure… hjælp
    meget sneglad hund, du bor et dejligt sted, nu sneen også kommet her… det så enten fest eller “mor tag mig IND det vand i bunker” spændende hvad det er i dag…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *