C’s serieklub i februar

Hold nu kæft, hvor har jeg glædet mig til i aften.
Til kl. 20:45 helt præcist, hvor ”Gift med første blik” er tilbage på skærmen.

Der er ikke noget, der kan få folk til tasterne som det program, det er lååååve, det er videnskab, det er tro, håb, og drømme, det er bristede illusioner og der er altid nogen, der er castet til at være røvhullet.
Jeg elsker alt ved det og selvom det ikke er en klassisk serie i den forstand, så er det den, som serieklubben kaster sig over i denne måned.
Jeg er ikke helt parat til at lade ideen om en serieklub dø endnu – også selvom det betyder, at jeg i denne måned bliver afhængig af flow-tv igen (Den er i forvejen gal, fordi Homeland er tilbage igen også)

Som noget nyt tænker jeg, at vi kan diskutere og kommentere i kommentarfeltet og på bloggens Facebook-side undervejs. Så er vi et stort virtuelt fællesskab, der ser det sammen, præcis som at sidde bænket, balde ved balde, i sofaen, med slik, kaffe og nedrige bemærkninger.

Jeg glæder mig!

Er du med?

Det er DR1 kl. 20:45 og her på bloggis og på bloggis FB-side.

Yay, jeg glæder mig!

PS: Som bonusinfo kan jeg fortælle at jeg var et knurhår fra at melde mig til programmet i år.
Men det er ret heldigt, at jeg ikke gjorde det…

 

Photocredit: DR

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

12 thoughts on “C’s serieklub i februar

 1. Godt for dig at du ikke har brug for programmet, selvom det kunne have været sjovt at se dig der.
  De ser da søøøde ud indtil videre😊

    • Jeg tror altså ikke på Pernille og Allan, må jeg indrømme…
     (Eller også er det bare fordi, at det er netop de to, jeg synes er top- irriterende… 😉 )

     • Nej nej nej deter de to der fra sidste gang (ham med stort skæg og hende med øjnene) om igen men de to første er da virkelig søde

     • Lene og Poul… Ja, han skulle aldrig have været med i det program. Stakkels Lene.
      Nej, Pernille og Allan er alt for meget, mig mig mig

      Jeg er også på Mette og Christian, de er mere.. realistiske indstillet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *