Ti ting om mig


 • Jeg laver en mean risalamande. Altså helt og aldeles kickass god. Godkendt af både mænd, børn, farmor og svigermødre.
 • Jeg stod ikke forrest i køen, da der blev delt tålmodighed ud. Faktisk har jeg en skræmmende lighed med en tre-årig i trodsalderen på det område.
 • Jeg har engang kunnet skifte olie på en bil. Altså helt selv, hvor man ligger neden under bilen og roder. Med skift af oliefilter und alles. Selvfølgelig var for at gøre indtryk på en mand. Tåbe. Altså mig.
 • Til gengæld kan jeg ikke lappe en cykel og jeg har ingen intentioner om at lære det
 • Jeg bliver fuldstændig irrationelt irriteret, når butikker og supermarkeder flytter om. Nærmest rasende. Når jeg endelig har fået dannet mig et nogenlunde overblik, flytter de s*teme om igen.
 • Kan jeg ikke lide grøntsager. Altså helt basalt. Gider dem ikke.
  Eneste undtagelse er tomater, agurker, peberfrugt, radiser og gulerødder. Som jeg ikke kan tåle.
 • Har jeg holdt jul alene hele to gange. Ikke fordi jeg var ude at rejse, på arbejde, eller noget andet spædende, men bare derhjemme. Helt alene. Kæft, det var hyggeligt. Den ene gang i hvert fald.
 • Jeg har junket så mange afsnit af ‘The Good Wife’, at min hjerne er begyndt at svare i lovformler, så snart jeg har den mindste, lille udfordring. Og så meget Greys Anatomy, at jeg mener, at jeg er fuldt ud berettiget til at kalde mig læge. Et forholdvis særpræget miks at være juridisk kirug.
 • Mit køleskab må absolut ikke lugte af noget som helst.
  Jeg er absurd sensitiv med lugte, også de såkaldt “gode”. Når en passerer mig i en parfume-hørm, kan jeg blive helt dårlig.
  Så sådan en stank af et eller andet, når man åbner køleskabet er helt og aldeles no-go. Og ja, jeg har sådan en lille lugt-absorber stående i køleskabet for at være HELT sikker. (Andre har det med karklude. Jeg har det med køleskabe)

 • Jeg kan ikke fordrage ost. Altså som i køleskabs- og kysseforbud. Faktisk har jeg præsteret at gå udenfor, mens Wingman indtog ostetallerken. For at undgå at kaste op. Og jeg har det på præcis samme måde med løg. Der findes SIMPELTHEN ikke noget værre end løg-ånde!

Gud, hvor lyder man egentlig ucharmerende, når det bliver listet op på denne her måde…

2 thoughts on “Ti ting om mig

 1. Jeg synes sjovt nok du lyder HELT og aldeles normal og charmerende. 😀 😀 😀
  Lige bortset fra at skifte olie på en bil, så kunne det jo næsten have været mig der skrev det samme… På lugte-fronten kan tilføjes rå løg… Det stinker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.