Lille lykke #29

Det seneste stykke tid har været som en hastig hvirvelvind, der har kastet mig lidt rundt hid og did.
Jeg synes godt nok november og december er gået stærkt!

Nu, hvor jeg tænker over det, så har jeg faktisk ligget i flytning fra 15 oktober med pit stop på adskillige dejlige menneskers sofaer, senge og madrasser og så frem til nu, hvor jeg er landet i min egen slagmark, der stadig er urimeligt uudpakket (

Så jeg kan egentlig godt forstå, at jeg er lidt slidt, især, når det har vist sig, at det var til ingen verdens nytte 

Første punkt på denne runde af Lille Lykke-listen er alle jeres søde kommentarer i den forbindelse. Tusind tak, I er de bedste læsere en pige kan have! Og jeg skal nok få svaret, også. Lige nu skal jeg bruge kræfterne på at overleve.

Det kan godt være, at jeg har trukket nitten med det her Odense, indtil der forhåbentligt viser sig en løsning, men i det mindste er min kvarter pænt. Meget pænere end den amagerkanske byggeplads, og det skal man også huske at glæde sig over:

 

                                                                   <Lige som i et eventyr>

 

<3 <3 <3

 

                                                                                <Kig op >

 

                                                                        < Gløgg med Miss Jeanett >


                                   < Bøf med Wingman. Brødrene Price går ikke ned på dyppelse! >

                                        < Virkelig mange farvel-brunches hos min lokale, Wulff og Konstali >

 

                         Vin med mit Yndlingsmenneske. Ja. Det er i øl-glas. Sådan er det, når ens liv er pakket ned

 

Andesteeeeg <3 !

 

                                                                      < Afsløret! Tak, Jeanett >

 

> Lysfest i Tivoli <

 

< Verdens bedste værtinde / veninde, der kender mig lidt for godt og henviser til nød-chokoladelageret >

Thank God for venner!

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

2 thoughts on “Lille lykke #29

  1. Hvor er det skønt at gense Odense’s gader. Har selv boet et par år i den dejlige by og er sikker på at du nok skal falde til, for det er efter min mening den hyggeligste, store by i lille Danmark:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *