Den store guide til stressfri jul

Sig efter mig:
Lister er godt. Mange lister er meget godt. Og så lidt planlægning. Og det har jeg allerede gjort for dig. Med tre to ting garanterer jeg dig, at du kommer til at svæve gennem december, uden stress, jag og svedskjolder under armene.

Faste læsere vil vide, at jeg allerede har lavet guiden til at overleve december med et smil før, men det var i 2014 og siden I er kommet en del til siden (TAK <3), så tænker jeg at den godt kan tåle et gensyn.

Planlægning er guld og gør juletiden så meget nemmere og skønnere. Som en særlig service ligger der endda en indkøbsliste, der er lige til at printe ud og krydse af.

Du finder første del her, anden del er her, og den tredje del er her.

Glædelig december!

 

getty_152880636_970654970450075_46857

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

4 thoughts on “Den store guide til stressfri jul

 1. Jeg er så glad for, at jeg stødte på din blog. Du skriver virkelig godt og jeg sidder med en sjælden (i blogger regi) følelse af, at du er ægte.

  Siden du også har et talent for overlevelsesstrategier, vil jeg lægge et (jule?)ønske om en flytte-overlevelsesguide. Jeg står selv på dørtrinnet på vej ud af, aldrig at have boet alene. Oveni julen, ikke desto mindre (men når lejlighedEN dukker op, så tager man den jo).

  Mvh. H

  • Tusind tak!
   Især for kommentaren om ægtheden. Den er jeg så inderligt glad for <3

   Hele mit liv er bygget på overlevelsesstategier. Og når det kommer til flytning, så sørg for at have lamper i umiddelbar nærhed. Helst i håndbagagen. Det samme gælder et krus, instantkaffe og en el-kedel! Og riiiiiigeligt med internet på mobilen

   Tillykke med lejligheden!

   • Den med internet på telefonen havde jeg slet ikke overvejet! Bum.
    Og lamper - selvfølgelig!
    Tak for tips

    Til dit seneste blogindlæg; jeg føler sympati for dig. Det lyder som en svær mødding, at være begravet under.
    Jeg krydser fingre ud i universet om, at 2017 udbedrer hvad 2016 har været for et lorteår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *