Du ved, du bor i Odense når…

 • Et par kommer r-y-g-e-n-d-e op at skændes fredag aften i Føtex’ kundeservice, fordi den ene har glemt at bede om mærker. Efter samlet fire år i København har jeg aldrig oplevet, at de der samlemærker, hvor man kan få en gryde eller noget bestik, er the shit. Eller noget folk gad at have. Men det er de her. Åbenbart.
 • Man kan gå midt i naturen, langs åen, med ænder, træer, vand, peace and quiet og så gå 200 meter i den anden retning, og så står man midt i gågaden, cafeer og shopperier.
  img_9771
 • Det hedder gågaden og ikke Strøget.
 • Hver gang man stikker næsen uden for døren, så møder man mindst en, man kender. Love it!
 • Folk parkerer, så der er mindst to meter mellem bilerne. Foran og bagved. Jeg sværger, der kunne holde mindst tre biler mere i min gade, hvis folk gad at droppe, den der latterlige ”Uh uh, sæt nu der sker noget”-indstilling. Det er jo præcis, derfor, at biler får skrammer. Når der er så meget spildplads, at folk tror, de kan klemme en bil ind alligevel.
 • Alt i Lagkagehuset er konsekvent 5 kroner og derover billigere end i København.
 • Man kan gå til alt. Alt. Uanset hvor man bor i byen, kan man kravle en brandert hjem på højest 15. minutter.
 • Man viser sig på stamstederne i kvarteret for første gang i to et halvt år og folk siger: ”Neiiiiii! Er du flyttet tilbage til Odense ?!”
  Note til selv: Køb mindre takeaway. Køb LANGT mindre takeaway. Derudover: I love it! Det er jo så sødt sagt.
 • Ens nye nabo præsenterer sig med ordene: ”Je hejjer Jaaaaak”.
  Altså ”Jeg hedder Jack”. Nogle vil måske udtale det på den engelske måde. På Fyn er det med udtalt ”J” og meget fladt a. Elsker det. Må være aldersbetinget. Jeg brugte mine første 14 år på Fyn på at hade det. Nu synes jeg, at det er hyggeligt.
 • Damerne i Magasins skønhedsafdeling er helt vildt søde, usnobbede, roser ens taske OG rådgiver en til at tage det billigste produkt. Fordi det faktisk er det bedste.
 • Folk bærer over med Wilma, hendes tosserier, at hun går i vejen og generelt er rimelig irriterende i bybilledet, fordi hun spontant skifter retning, hver gang hun tror, at hun har færten af en snack.
  I København er jeg flere gange blevet råbt af, uden at hun på nogen som helst måde, er gået i vejen. I Odense, hvor hun, rent faktisk, flere gange er gået ind foran folk, smiler de bare og siger: ”Det gør ikke noget”.
 • Folk gør ikke synligt nar af en, når man forsøger at pakke 178 cm sammen, så man kan være inde i en Instagram-ramme…

img_9768

Jakken er denne her. Lige nu scorer du 20 på rabat på ASOS med koden GOGOGO
Rabatterne gælder i øvrigt stadig på de gode scoop, du kan gøre i dette indlæg. 

Husk: Hvis du kan lide bloggen, så kan du følge med på bloggens Facebook-side og få besked, når der er nye indlæg, rabatter og de små, sjove ting, der ikke er nok til et indlæg, men som stadig skal ses.
Du er også mere end velkommen på Instagram, og Snapchat, hvor der er sovs, hopla, fraklip og resten af mit liv i små firkanter.

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Comments

comments

4 thoughts on “Du ved, du bor i Odense når…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *