Bedst på budget: Ti fine til fest

Normalt ligger ”Bedst på budget”-indlæggene om torsdagen, men jeg har rykket det til i dag, så du kan få glæde af Black Friday-procenterne. Der er 20% at hente både hos Asos og Boozt, og selvom det ikke tilnærmelsesvis er i samme liga, som den rigtige, amerikanske Black Friday, så har lidt jo også ret, især når vi går ind i en dyr måned om lidt.

Jeg har lagt fokus på de gode og billige julefrokost-outfit for den sæson er skudt i gang nu.

Det er kommet fuldstændig bag på mig, og jeg skal endda til en i aften. Som jeg selv har arrangeret… Arhm. Ja, vi giver flytningen skylden.
Det er også dens skyld, at jeg ikke har en trævl at tage på, en undskyldning, der, for en gangs skyld, er helt reel og gangbar, eftersom alt er pakket ned i kasser. Ja. Stadig.

Så jeg har været lidt rundt og klikket lidt ting hjem, som jeg også synes, du skal have glæde af.

 

picmonkey-image

1. Glimmer og Stine Goya, to ting, man aldrig går fejl af.
Udover det, så har den en pæn v-hals og er dejlig løs om maven, så det er en, man rent faktisk kan spise i - som du måske så på snapchat (C & the City) Mortens aften 😉
Den kan styles både med løse habitbukser, nederdel, pencilskirt og et par stramme skindbukser og er derfor særdeles anvendelig.

2. Sorte Ganni blonder, i form af denne fine top, kan styles på præcis samme måde og gør sig også med en habitjakke over. Den skal jeg have på i aften, med habitbukser og et killer-stiletter.

3. Der er ikke noget, der siger julefrokost som en sort blondekjole. Denne fra Selected Femme er både laber og rigtig fin i pris

picmonkey-image-2

 

4. Er pengene ikke til nyt og skabet alligevel tomt, så er denne fra Mango tæt på verdens bedste bud.
Virkelig, virkelig fin, sexet og rasende billig

5. Det er ikke alle, der har lyst til at have kjole på, og så er en fin top lige i skabet. Denne er endda billig, med en laber ryg og gør sig godt til et par stramme skindbukser

6. Den her kjole. Jawsiiii!
Stine Goya har lavet en, der ligner den meget, men denne er laaaaangt billigere og, hvis jeg må sige det, mega-hot. Vær hurtig på tasterne, for det er der også andre, der synes, og den ryger lynhurtigt, kan jeg se.

 

picmonkey-collage

 

7. Denne her kombinerer to af sæsonens største tendenser, bordeaux og velour. Og så er den billig og kan bruges til hverdag også, evt. med en lang cardigan over. Den bliver også revet væk, så vent ikke for længe. Fås også i sort her

8. Rødt er altså også godt! Og festligt og julet.
Med fine blonder bagpå og en mere tækkelig front bliver den ikke for slutty. En af den slags kjoler, man kan bruge igen og igen. Fra Samsøe og Samsøe. 

9. Skal det være, så lad det være. Gå all ind med en seriøs cleveage. Det skal nok vække glæde ude ved julefrokostbordene 😉  Det koster endda ikke noget særligt, at gøre bordherren glad med denne kjole, den er også et røverkøb

 

picmonkey-collage-2

 

10. Nu skal man jo også kunne så fast, hvis man møder en sidevind. Og stiletter er ofte et dårligt valg, både fordi der er vådt og koldt, når man skal hjem og med en indbygget risiko for at vride om, eller bare blive trampet grundigt over tæerne.
Ankelstøver er et bedre valg og med kilehæl står man meget mere stabilt.
Disse fra Sofie Schnoor har også fine frynser, der er festlige i sig selv, både til hverdag og ja, fest og passer til alle ovenstående outfit

Og så er I en del, der har spurgt til min leojakke, som foreløbig kun er vist frem på snappen. Det er denne her. Og funker fint som jakken over dit julefrokost-outfit.

Tilbuddene gælder til på søndag. På Boozt er rabatterne allerede fratrukket, på ASOS skal du huske at skrive koden GOGOGO.

Indlægget indeholder reklamelinks

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

One thought on “Bedst på budget: Ti fine til fest

  1. Pingback: Du ved, du bor i Odense når… | C & the City

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *