Det skulle jeg så nok ikke have gjort #Flytteudgave

 •  Have efterladt flyttelæs i præcis samme tilstand, som det ankom og skredet ud til gløgg med Jeanett i det sekund, jeg landede i Odense.
 • Indhaleret gløgg hurtige end man blinker med øjnene, når man kun har indtaget en banan og to clementiner siden kl. 05.30. Nelles gløgg er virkelig, virkelig stærk.
  Perfekt, når man skal overleve juleshopping, julemarkeder og juletræstænding, knap så perfekt på tom mave…

 

img_9758

 • Afslået Jeanetts forslag om at gå ud og spise en burger og i stedet dingle hjem med en milkshake som aftensmad – som alle jo ved er en sund og nærende menu for stive damer, der ikke rigtig har spist…
 • Kommet stangstiv hjem til uudpakket ( Og meget mørkt!) flyttelæs
 • Skredet ud til gløgg uden at finde en lampe frem fra 59 flyttekasser.
  Jeg skal hilse at sige, at det er forholdsvis upraktisk, at komme fuld hjem til bælgmørk, ny lejlighed og så skulle til at lede selvsamme 59 flyttekasser igennem i mørke i håbet om at få lys over land. Hvilket ikke lykkedes. Som nogen af jer måske så på snapchat (C and the City)
 • Også have glemt, at finde et håndklæde frem fra bemeldte flyttekasser. Når man har flyttet en hel dag, vil man gerne i bad, om ikke andet, så når man vågner næste dag.
 • Raseri-rodet 35 flyttekasser igennem, fordi det pludselig føltes fuldstændig uoverskueligt ikke, at kunne komme i bad. Det kostede en antik arvekaraffel. Og et hysterisk anfald i forsøget på at finde tusind glasskår i buldermørke med en hund, der steppede rundt oveni.
  img_9773
 • Konkluderet, at jeg vist snildt kunne frottere mig i et vattæppe. I mangel af bedre.
 • Stoppet, da jeg i kasse nr. 35 fandt noget, der mindede om et håndklæde.
  Det viste sig at være en af Wilmas kasser og jeg havde en slags erindring om, at jeg vistnok lagde nogle udtjente håndklæder i hundekassen til potetørring osv.
  Men om det var et af de rene eller et gammelt, mudret et og jeg derfor skulle tørre mig i indtørret snavs og hundehår ville jeg, ærlig talt, skide på, på det tidspunkt.
  (Det var dog heldigvis rent!)
 • Tænkt at hunde-aftentur kunne kombineres med at luske ud efter noget mad, da gløgg-buzz langt om længe dampede af. Det var jo skide J-dag, for fanden. Og efter 14 timers flytning, 4 timers søvn, ingen lys og en utilsigtet kæp i øret, var jeg, o-v-e-r-h-o-v-e-d-e-t ikke i humør til +50-årige mænd med rensdyrhat, blinkende slips og 40-hestes brandert, bræk flydende ned ad gaden, løse heste (?!) og endnu fuldere teenagere. Og en hund, der bare ville æde det hele.
  For slet, slet, slet ikke tale om at vaske lange cockerspaniel-ører indsmurt i bræk, plus udsigten til ikke at have noget at tørre dem i.
 • Gået på bytur om lørdagen, kommet hjem, da det var mørkt og i-fucking-gen, have glemt de der lamper, hvorfor lørdag aften også blev henlagt i mørke og skæret fra en Mac. I-d-i-o-t.

 

unnamed-1

 

 • Have troede at jeg kunne jonglere og bære skoreol i en hånd. Et voldsomt forstuvet håndled er ret upraktisk i flyttecirkus.
 • Bestilt netforbindelse uden at være hundrede tusind procent sikker på, hvilke slags stik, der var i nyt domicil. I et forsøg på at være på forkant. Endnu mere dumt. Har stadig ikke net. På dag fucking 26!!!!
  Men, helt ærligt, hvem i helvede er så idiotiske, at lade være med at installere telefonstik i en ejendom???!!!
 • Junket samtlige 32 episoder af Rejseholdet på 4 dage. Jamen, jeg har jo ikke noget net !!!
  Er derfor skudt tilbage til oldschool-dv. Den holder nu stadig, Rejseholdet.
 • Slæbt hovedparten af flyttekasserne selv. I begge omgange. Ligner stadig et voldsoffer.

unnamed

 • Lavet aftaler med, stort set, alle i Odense, så flyttelæs stadig står uberørt efter 16 dage. Og lamper og håndklæder er ufortsat ulokaliserede.
 • Startet en serieklub og så ligget i flytning lige siden, dvs. to måneder. Vi diskuterer den senere i dag. I promise!I øvrigt: Tæpperne og rabatten som jeg skrev om i dette indlæg, er blevet forlænget og gælder stadig. Bare et lille tip.

Husk: Hvis du kan lide bloggen, så kan du følge med på bloggens Facebook-side og få besked, når der er nye indlæg. Du er også mere end velkommen på Instagram, og Snapchat, hvor der er sovs, hopla, fraklip og resten af mit liv i små firkanter.

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *