At rulle velkomstmåtten ud og en kæmpe rabat

”Jeg bruger ikke en krone på den lejlighed”
Sådan faldt ordene, da jeg spiste and med Jeanett i torsdags og, mellem bidderne, fortalte lidt om livet i mit nye domicil.

Det er så skidedyrt at flytte, ikke kun i omkostningerne omkring det, men i særdeleshed alle de nye ting, man er nødt til at købe, fordi de ting man har, bare aldrig passer sammen det nye sted.

Men det sted, jeg bor nu, er ikke et sted, jeg har tænkt mig at blive alt for længe i, så derfor gider jeg ikke rigtig bruge penge på det. Der er nemlig noget andet, jeg sparer sammen til, en meget stor ting, en livsinvestering faktisk, som jeg nok skal fortælle mere om, når vi når nærmere.

Desværre har det vist sig, at jeg endnu engang er flyttet ind i noget gammelt, uisoleret lort og der er ikke noget, der kan få en til at skifte standpunkt, som at man har pissefrosset i en uge. Noget af en kontrast til mit gamle sted, der nok havde mange ulemper, men varmt, det var der. Faktisk så varmt, at jeg kun havde varme på en enkelt gang i de 2 ½ år, jeg boede der, og det var da en gæst skruede op.

Det er så slut nu, skal jeg hilse at sige. Godt nok har jeg ingen idiot-underboere denne gang, men i stedet en kælder. En kælder, hvor der er nogle åbninger udtil, så den kælder, hvor der pt. er frostvejr, ja, der stiger kulden lige op til mig. Mine gulve og vægge er simpelthen iskolde, og det orker man jo ikke i længden.

Egentlig er jeg ikke en tæppe-pige, helst vil jeg bare have bare gulve og jeg synes at tæpper er nogle værre støv, skidt - og hundehårssamlere, men der har man altså også et standpunkt, til man tager et nyt. Det bliver simpelthen nødvendigt, at smide en ordentlig røvfuld tæpper på, for at det ikke piv-trækker alt for meget.

Så nu har jeg været på tæppejagt hele weekenden.

Jeg har en svaghed for kelim og orientalske tæpper, men nu var der jo igen lige det der med, at jeg ikke må bruge nogen penge og så er der jo også Wilma-faktoren. Hende, der mener, at tæpper at til for at køre røv, klø ører og tørre mulen af i og jeg har det altså noget stramt med, at et +20.000 kroners ægte tæppe, skal bruges som stedet for min hunds personlige hygiejne.

Løsningen er blevet Ellos.

De rare mennesker hos Ellos har i denne weekend og frem til midnat søndag, 40 procents rabat på den dyreste vare. Ja FYRRE procent. Plus fri fragt. Det er så tæt på halv pris, som man kan komme lige pt. og det er næsten for godt til, at man ikke benytter sig af det.

Derfor har jeg klikket dette her hjem til stuen. Lidt orientalsk er det vel altid 😉 og om ikke andet, så er prisen til at have med at gøre: 1999 kroner og med 40 % rabat er det nede i 1199 ,-
Du finder tæppet her

83-1410

 

Soveværelset får glæden af bloggertæppet over dem alle:

83-0054

Der er vel nærmest ikke det bloggerhjem, hvor det tæppe ikke ligger og med god grund, blødt vamset og i farver, der heller ikke generer nogen.
Det koster 1499 ,- og trækker man rabatten fra ender det på 899,-, hvilket må siges at være en helt ok pris for et tæppe. Du finder det her
(Og jeg kender allerede nu en hund, der glæder sig til at køre røv i det…. Hmpf!)

Mit påklædningsværelse (Hæ!) får glæden af dette her:

83-3615-1

 

Farven vil passe godt til de hvide møbler og varme trægulvplanker. Tæppet står i 2499 ,- og kommer med rabat ned i 1499 kr. Tæppet findes her.

Mit nuværende tæppe i stuen rykker så ind under spisebordet og så må Wilma finde et andet sted at klø sig

 

C and the City blog Wilma Designhouse Stockholm

 

Så er den ged vist barberet og velkomstmåtten rullet ud. Som man siger.
Jeg håber i hvert fald det er nok til, at vi ikke får frost i knurhårene.

Husk at rabatten hos Ellos kun gælder til midnat i aften, søndag 13. November 2016

Og ja. Jeg er rykket til Odense igen. Af mange grunde. Primært at det fungerer meget dårligt at bo på en byggeplads, hvor der arbejdes 24/7, når man er så lydfølsom og har så store søvnproblemer, som jeg har. At ens underbo så er en utilpasset møgunge, der spiller techno i døgndrift, hjælper absolut intet.

Samtidig har jeg så svært ved at finde rundt, tidskoordinere, ja, bare komme ud af døren, at det ikke fungerer at bo på Amager og altid være den, der skal flytte sig hen til andre. Ligesom det ikke går, at jeg skal bruge en time på at komme fra Amager til Østerbro, hvor psykiater og andre, jeg skal frekventere, bor. Hvis jeg tager bilen, kommer jeg for sent fordi jeg ikke kan finde rundt og slet ikke parkere og skal jeg tage noget offentligt, så kommer jeg slet ikke afsted, fordi mit hoved går helt i baglås, hvis jeg skal forsøge at finde ud af, at navigere i bus, tog og metro. Beklager. Og det så sindssygt stressende at cykle i København, at det SLET ikke går for mig.
Jeg kender Odense og den er mindre og mere overskuelig. Jeg håber det bliver et godt valg, også for mit hoved. Heldigvis er der gode folk, der kan hjælpe mig herovre, også med alt det praktiske.

Jeg håber det bliver godt!

Indlægget indeholder affiliatelinks

One thought on “At rulle velkomstmåtten ud og en kæmpe rabat

  1. Pingback: Det skulle jeg så nok ikke have gjort #Flytteudgave | C & the City

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.