Lille Lykke #27

En uge i rap med regn, stiv kuling og den konstante stank af våd hund og jeg er helt slået ud. Det går lige i humøret, selvom jeg skal huske at glæde mig over, at jeg stadig har ruder i vinduerne. Den ”sjove” feature ved at bo på stranden er, at der er seriøst knald på, når det blæser. Man kan simpelthen mærke, hvordan vinduesglasset giver sig.

Nå.
Men det føles virkelig ikke som om det kun er 14 dage siden, at jeg rendte rundt i shorts og aftendyppede i havet. Men det er det altså. Godt jeg i det mindste har billeder på telefonen til dokumentation, for det føles som flere måneder siden. For dælen, hvor var den sensommer rar, altså.

 

Helgoland, Amager, C and the City blog, København, Havbad

Svømmetur i havet med damernes aftenbadeklub

Det lykkedes at dyppe dagligt helt frem til den 4. Oktober. Uden brug af sauna. Og jeg er ikke badetypen. Heller ikke når det er varmt.

Men det er et forsøg på at få den der depression til at skride, og her er jeg klar til at tage alle midler i brug. Det der vinterbadning skulle være godt til det, og så skal det have et forsøg.
Jeg kan i øvrigt mærke, at det er nemmere for mig, at jeg bare skal futte ned ad trappen, ned på stranden, tilbage igen og at det kun tager et kvarter, hvor man sniksnakker lidt undervejs. På den måde får jeg set et menneske, ellers kan jeg snildt gå både 3-4 uger uden social kontakt, fordi jeg simpelthen bliver for træt af det.

Samtidig kræver det heller ikke noget af mig i forhold til at gå i bad, gøre mig klar, tegne mig i ansigtet, koordinere tidspunkter og fragte mig ind til byen, som er så anstrengende for mig, at jeg både er træt og ofte giver op på forhånd, inden jeg kommer nogle steder.
Man behøver faktisk slet ikke slæbe sig i bad, inden man skal ned og dyppe 😉
Jeg bliver stadig helt smadret af at være sammen med folk bare i en time, så det er virkelig rart, at jeg nu har muligheden for helt kort, menneskekontakt, endda i eget nabolag.

Kom til at tage en flaske rosé med til damerne med en aften. Det bliver aftendyp ikke dårligere af.
At jeg så ikke kan drikke et glas vin uden at blive stang-Bacardi, det ser vi lige bort fra. De andre i badebanden klarede det væsentligt bedre og mens de tog til grill og halløj, gik jeg pænt hjem i seng…

C and the City blog, Amager, Helgoland

Typen, der bliver seriøst tipsy af 1 glas vin… Af samme grund drikker jeg heller ikke længere, altså udover et enkelt glas vin, ind i mellem.

 

Helgoland, Amager, C and the City blog

Badebanden <3

 

Copenhagen Street Food Papirøen C and the City blog

Aftensmad på Papirøen i med Redaktricen og Lille B i aftensolen.

 

Med efterfølgende båd-kig <3

Med efterfølgende båd-kig <3

 

Og en utrolig lettet tante over at ingen faldt i vandet :-)

Og en utrolig lettet tante over at ingen faldt i vandet 🙂

 

Papirøen er også et fint sted til en date. Bare hvis nogen går i de tanker 🙂

 

København i sit fineste aftenpuds. Med drinks og date.

København i sit fineste aftenpuds. Med drinks og veninde-date.

 

Åh! Bare det snart var sommer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.