Lille lykke #26

Åh, hvor har september været god ved mig. Eller for mig.
Jeg har haft noget der minder om… overskud er det forkerte ord, men jeg er i hvert fald i stand til at foretage mig en lille my mere end jeg plejer. Fx. at gå lidt længere tur med Wilma, så det er ikke det fordi det er det vilde, men for mig er det mægtig rart.

Om det er fordi stofskiftemedicinen endelig virker eller om det er fordi, jeg har fået tappet så meget blod, at jeg er ved at være i balance ved jeg ikke. (Har formentlig en sygdom, hvor jeg ophober for meget jern i kroppen. Ja. Får for meget jern. Det har vi moret os meget over)
Rart er det i hvert fald, for man ved jo aldrig hvornår det vender igen og jeg synes, helt generelt, at jeg kan mærke en forskel af nu at få stofskiftemedicin. Til det bedre, forstås. Min udmattelse er knap så udtalt pt.
Anbefaler i øvrigt meget, at man konsulterer en privat læge, hvis man mener, man har stofskifteproblemer. Praktisererende læger ved 1) for lidt og 2) tager det desværre heller ikke alt for seriøst, er min og andres erfaring, beklageligvis.

Så jeg er ret taknemmelig for, at det var muligt, både vejr – og helbredsmæssigt fx at spise aftensmad i Torvehallerne

 

img_9297 img_9296

                                                    Un Mercato. Holder altid. A.l.t.i.d.

 

unnamed

                                                                    Torvehallerne <3. Totalt yndlingssted 

 

Takket være en god ven fik jeg mulighed for at invitere en veninde med i Parken. Hun ville gerne se fodbold, jeg ville gerne se på mænd = alle var glade.

I hvert fald synes jeg det er rart, at kunne gøre en anden glad.

 

img_9149

 

En smuttur i Odense bød på dejlig mad på Snik Snak med en lige så dejlig dame.

 

 

På et tidspunkt var I et par stykker, der spurgte på Instagram (C and the City) om ikke, jeg var ualmindeligt meget på Snik Snak. Og jo. Det er noget, der minder om et stamsted.

 

 

Det er virkelig god mad til virkelig gode priser, meget af det er glutenfrit og betjeningen er sød. Man kan endda få Aperol Spritz som et af de eneste steder i Odense. Like!
(Desværre blev terrassen overdækket og varmelamperne tændt samtidig som maden kom, så billederne er ikke helt super. Rødt pornolys gør ikke rigtig noget godt på den front)

 

 

Efter maden gik vi en tur i mit gamle kvarter og tog så mange billeder, at det lykkedes at gøre Wilma træt, så hun smed sig demonstrativt på vejen. Det er aldrig sket før!

 

C and the city blog HC Andersens hus Odense                                          Hvis der er en lyserød væg, så finder jeg den <3

 

C and the City blog Odense Moves by Minimum Ullah

 

Sættet er fra Moves by Minimum, et dansk mærke som jeg er blevet ret begejstret for. Det er meget prisvenligt og toppen har den fineste åbne ryg - som jeg selvfølgelig ikke fik taget billede af.. Var noget træt i hovedet på det tisdpunkt… Men I kan se det på billedet her:

 

Moves by minimum Vallia top
Toppen er på tilbud til 210 kr., mens shorts står i 320 kr. Begge hos Magasin.

Til gengæld kostede den her begrænsede sociale aktivitet mig også 14 dage i sengen, hvor jeg ikke så et eneste menneske. Alt har, i den grad, sin pris, når man har brækket hjernen.

Husk - hvis du kan lide bloggen, er du velkommen til at følge med på Facebook, Instagram eller Snapchat. Så er du sikker på ikke at gå glip af indlæg eller anden morskab 😉

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.