Siden sidst #2

 • Har jeg set samtlige afsnit af Venner efter Sneglcille har nævnt serien et utal af gange.
  (Ja. Jeg er verdens nemmeste inden for product placement)
 • Strøg jeg, i fin overensstemmelse med ovenstående, direkte ud efter M&Ms efter jeg spottede dem stående i en automat i baggrunden i et afsnit af Girls.
 • Glemte jeg selvsamme Sneglcilles fredagsbar… Det kan åbenbart ske fra morgen til eftermiddag. Jeg gik hele dagen og funderede over om der var noget, jeg havde glemt. Det var der så. Kunne jeg se på Snapchat-festen om aftenen.
  Der er kun en ting, der er mere sølle end at sidde alene hjemme fredag aften og se Bridget Jones og det er, at sidde alene hjemme fredag aften og se Bridget Jones, når man faktisk havde en aftale. Og har glemt det.
 • Har jeg besluttet at campere i min læges konsultation indtil han overgiver sig og fatter, at der nu er nødt til at blive set på det hukommelsesproblem.
 • Har jeg overvejet at skifte bankrådgiver til en mand i håbet om, at man kan knalde sig til et boliglån. Hvad tror I ellers, der skal til for at få lov til at låne 3-4 millioner ??
 • Har jeg erfaret at jeg, i bekymrende grad, ligner en børnelokker, når jeg prøver at charme mig ind på andre folks børn ( Eller bare prøver at forhindre dem I at ryge i vandet)

img_9448

 

 •  Er jeg tydeligvis meget lettet, når det så ikke er nogen mindreårige, der falder i vandet på min vagt

 

img_9449

 • Besluttede Wilma sig for at gå i løbetid i lige præcis de par timer, jeg ikke var hjemme. På mit lyse uldtæppe naturligvis, som damen har udnævnt til at være centrum for sin personlige hygiejne. One is not amused! Det svarer jo til at vi andre, når det er den tid på måneden, kører bæveren ned af en af vores venners ægte tæppe. Det gør man jo altså ikke, vel ?! Men den slags gælder åbenbart ikke for hunde.
 • Er jeg så indebrændt for tiden over ting, man ikke rigtig kan tillade sig at sige højt, at jeg overvejer at begynde at indsende hemmeligheder ovre hos Miriam. Det skulle være så sundt for sjælen, at få det ud af systemet.
 • Har jeg i dén grad fået læst og påskrevet efter det her indlæg. Både fordi en af mine venner fra studietiden meldte sig på banen med en lidt spids bemærkning om, at han faktisk havde budt ind dengang i tidernes morgen og fordi jeg har været kæreste med en af mine venner engang. Ups. Det er det med hukommelsen igen.
 • Har jeg været virkelig meget til bryllup. Ikke i virkeligheden, det gør jeg mig jo ikke i, men på de sociale medier, hvor det meste af mit liv foregår 😉
  Her i sommer er både Rockeren, Agurken og Passions for Fashion blevet gift og når gæsterne også er bloggere, så har det nærmest været et livefeed, direkte fra alteret. Næsten, altså.
  Jeg ELSKER simpelthen, at man i disse moderne tider kreerer et hashtag til begivenheden, så både gæster og vi andre snagere kan følge med og se alle billederne. Det er meget, meget generøst og skønt at dele så meget af noget, der ellers er en ret privat ting.
  Kærlighed og kærlighedsfester kan man aldrig få nok af <3 
 • Bliver jeg om lidt udråbt til internettets største tease. Fordi jeg har taget en beslutning. En kæmpe beslutning, som er så stor, at jeg faktisk ikke tør fortælle om den endnu… Jeg er nødt til lige at have noget mere tid til at vænne mig til tanken.

One thought on “Siden sidst #2

 1. Pingback: At rulle velkomstmåtten ud og en kæmpe rabat | C & the City

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.