Forstår ikke #9

- Folk, der slæber deres lortemusik med ud på altanen. 
Jo, du kender det godt. Vi bliver beriget med en kvart solstråle og 30 sekunder senere har folk installeret sig med alt, hvad der findes af højtalere, computere og tablets, så man sidder i et inferno af Mads Langer, techno, en film, noget superliga og folk, der råber og skriger.
I skrivende stund er der øverst til venstre noget sport i dag, ved siden af er det Four Non Blondes, der kører ”Hey hey hey hey” på re-fucking-peat, under er det lorte-techno, as usual, ovenover er det noget andet skodmusik plus en unge, der fløjter, falsk, of course, og børnene til højre har fået en mundharmonika. Hver. Sammen med noget cykelløb.
Har I hørt om høretelefoner???

- Og hvorfor er der ikke regler for, at man ikke må forære børn i lejlighedsbyggeri instrumenter, der larmer??!

- Hvem er det, der stiller op i de der spilreklamer? Altså. Findes de mennesker virkelig?
Jeg håber inderligt at de er blevet købt og betalt for at sidde på nationalt tv og udgive sig for at være lowlife gamblere.

- Hvorfor folk er så vilde med Billions.

- Forstår heller ikke, hvorfor jeg ikke er vild med Billions, normalt trives jeg ret godt i og med testosterontunge miljøer.

 

billions

 

I Billions (HBO Nordic ) er vi inde i aktieverdenen, hvor en nyrig forretningsmand, der har tjent sin formue på tvivlsomme spekulationer efter 9/11, er oppe imod Statsadvokaten for New York, der er overbevist om, at der er insiderhandler, afpresning og andre ulovligheder i firmaet.
Det bliver i øvrigt ikke mindre prækært af, at statsadvokatens kone er ansat i firmaet, og er ualmindeligt tæt med chefen, han efterforsker.

Det burde jo være rigtig fedt, og det er det faktisk også. Især det samfundsmæssige indspark i forhold til hedgefonde osv
Jeg kan bare ikke døje i de to mandlige hovedpersoner og kan heller ikke rigtig abstrahere fra det.
Jeg var aldrig på Team Brody i Homeland, altså jeg synes overhovedet ikke han er lækker, men det er ham, altså Damian Lewis, der er den røvrige forretningsmand. Jeg kan ikke med mænd, der ikke har nogen læber, men hvis man er til ham, er det unægtelig en fordel.

Generelt spiller de begge to virkelig godt, men det er en lang pissekonkurrence og det bliver altså lidt anstrengende i længden med både attitude, kropssprog, sprog, væremåde osv. Jeg synes det bliver for… endimensionelt.

De to kvindelige hovedpersoner er, for mig, langt mere interessante. Både som kvinderne bag mændene, hvilket de overhovedet ikke er reelt, al den indflydelse, de har og måden, de udøver den på. Især Statsadvokatens kone, der er highpower karrierekvinde, og hende, der tjener pengene som psykolog i aktiespekulantens firma by day og derefter hardcore dominatrix by night…

- Forstår heller ikke, hvorfor nogen ikke har forsøgt at give Damian Lewis nogle øjenbryn i Billions. Til gengæld burde de virkelig ikke have givet ham eyeliner på!
Har man problemer med at gro øjenbryn, vil jeg godt anbefale den her serum fra Rapidlash der er et væsentligt billigere alternativ til M2. Den koster under halvdelen, men virker lige så godt.

Men jeg er nysgerrig på, hvad I synes, hvis I har set Billions?

 

unnamed

 

- Hvorfor der ikke er nogen, der har fortalt mig, at der findes en dessert, hvor en dougnut (altså dejen) er stoppet med flødeskum, is og nutella?!
En dessert kebab.
Det er jo verdens bedste opfindelse!

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Comments

comments

2 thoughts on “Forstår ikke #9

  1. De der gambler-reklame bønder, har virkelig også undret mig.
    Jeg tænker det er fup. Alternativt har sitets spillere blevet tilbudt at medvirke i en gamblerreklame generelt. Og de der tilmeldte sig, har så “tilfældigvis” vundet en gevinst gennem spillet efterfølgende - liiiige inden udtagelse til optagelserne. Ingen har vundet siden… B-)

    - A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *