Skønne skjortekjoler

Mig og skjortekjoler er en længere kærlighedshistorie af den lidt komplicerede slags.
De lette, luftige skjorter, hvor intet strammer er mine absolutte yndlings, når det er varmt, men de har ikke lavet som kjoler, sådan rigtigt, før denne sæson.

Derfor har jeg været henvist til at købe virkelig oversized skjorter, desværre uden den eftertragtede ”Jeg-er-lige-stået-op-og-har-slynget-min-kærestes-skjorte-over-hovedet”-effekt, fordi jeg er åbenbart er for høj og derfor, indtil nu, har flirtet med det knapt så flatterende “Jeg-flasher-intime-kropsdele-på-upassende-vis-hvis-ikke-jeg-har-shorts-under” fordi skjorter altid kommer med latterligt meget slids.
Og så går det smarte ved en kjole jo lissom af.

Heldigvis har den her sommer været et rent overflødighedshorn af rigtige, ægte skjortekjoler, hvor man ikke er tvunget til at vise bæver og være alt for opslidset og nu er det endda blevet vejr til at have dem på. Hurra!

 

c and the city blog SELECTED FEMME SFLINE LS SHIRT skjortekjole

Skjortekjole fra Selected femme og nedsat til 299 kr.

 

Efter min mening udmærker skjortekjolen sig ved at kunne bruges til alt: På ferie, til og fra stranden, på kontoret, når man duller rundt derhjemme og endda i byen med et bælte i taljen og et par stiletter til. Og der er stadig ikke noget, der strammer!

Derfor har jeg fundet nogle fine af slagsen til jer, og forsøgt mig med min allerførste collage. Det har jeg så ikke været heldig med, så bær lige over med mig, ikke?
Næste gang sætter jeg fx numre på 😉
Til gengæld er de alle sammen på udsalg!

 

skjortekjolecollage

 

1) Lyseblå lækkerhed fra Custommade, som jeg meget overvejer at klikke hjem pga. de fine knapper og brystlommer. 629 kr. koster den.
2) Den hvide Tiger of Sweden har jeg tilsvarende et godt øje til. Lækkert Karen Blixen-look, bilder jeg mig ind. Den fås til halv pris, dvs. 750 kr.
3) Designers Remix har lavet en super cool, minimalistisk storby model. Helt enkel og med 20 % lækker, kølig silke. Den er også nedsat til halv pris, 800 kr.
4) Til 200 kr. er denne model fra Vero Moda et godt køb. Den har endda selv bæltet med 😉 Den er jeg nødt til at have også.
5) Malene Birger er selvfølgelig også med på noderne. Smuk, grafisk silhuet og fin v-hals. 2000 penge koster den.
6) Det er den, jeg har på, på billedet. Skjortekjole fra Selected Femme.  Elsker den! Til 299 penge er den et kup.

Når jeg anbefaler et bælte, så er det fordi at man nemt kommer til at ligne en, der har taget flugten fra en psykiatrisk afdeling, når man er iført noget stort, løst, lidt natskjorte-agtigt tekstil efter mørkets frembrud. Jeg følte det som om, at jeg kun manglede en nathue, da jeg var på vej hjem efter den her aften.
I fuldt dagslys og på stranden er det til gengæld helt lige meget.

Hvad siger I den til her slags indlæg?
Er det noget I gerne vil have mere af? Eller hellere vil undgå ?

 

Indlægget indeholder affiliatelinks 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.