Ting man(d) ikke skal sige #8

”Jeg har aldrig knaldet en, der er tyk”
Sagt til min veninde.
Heldigvis er hun en sej dame, der svarede:
”Hvis det var ment som et tilbud, så tak, men nej tak. Jeg mangler sådan set ikke rigtig noget i den afdeling”.
Det fattede han ikke. Faktisk efterlod det manden med Nordeuropas mest desorienterede udtryk, fordi han simpelthen ikke kunne begribe, at damer, der ikke kun består af knogler, også får sex. Og er attraktive.
Jeg forstår til gengæld ikke, at hun ikke pandede ham en. Jeg har uddelt både blodtud og sæbeøjne for mindre.

”Du skal flytte ind hos mig”
Sagt efter to dates. To! Uden at det havde involveret nogen form for nøgenhed. Fulgt op med et meget fornærmet:
”Det er da et godt tilbud”, da jeg venligt, men bestemt afslog.
Hvorefter jeg var nødt til at replicere, at det jo ikke var Pretty Woman, det her.
Jeg ved ikke, om jeg signalerer, at jeg er i markedet for en sugardaddy, men det er jeg ikke. Og nej, det er heller ikke en kompliment, at foreslå en fælles adresse efter to dates, men et desperadotræk, der skal få alle kvinder med omløb i hovedet til at tage benene på nakken.
Så fantastisk er der altså ikke nogen, der er. Heller ikke mig.

”Du skal jo ikke tro, at jeg er vild med dig”
Nej. Det er klart. At være 46 og sige til en kvinde, du dater, at du er interesseret i hende, er for meget at forlange. Tydeligvis. Det kan jeg da godt se. Det vil da være helt, helt urimeligt, at en voksen mand både kan kommunikere og stå ved sine følelser.
Ikke for noget, vel? Men hold kæft, hvor er det usexet. Og nærigt.
Vi er tilsyneladende ikke kommet ud af skolegården endnu. Eller. Jeg er. Den slags kan jeg simpelthen ikke arbejde i.
Farveller.

 

tumblr_msd1s9SQKO1recbhio1_400

 

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *