C’s brevkasse: Hvornår skal man holde op med at date andre?

Lad det være sagt med det samme:
Jeg er vild med, at I tror, at jeg ved noget om dating og endda viser mig den store tiltro at spørge mig til råds. Jeg er meget ydmyg og beæret og også ramt af en lille smule præstationsangst, for når jeg ikke engang selv ved, hvad jeg laver, så er jeg næppe den rette til at fortælle andre, hvad de skal gøre.

Men nu er jeg blevet bedt om det og tænker derfor, at det også er noget I andre kan få glæde af og måske også at I giver bedre råd end mig.
Hvis der er noget, jeg har erfaret ude på kødmarkedet, så er det, at man sjældent er enige om reglerne og det er lige præcis det, der er spørgsmålet, der landede i indbakken:

Hvornår holder man op med at date andre ?

Hej C.
Har lige brug for råd og vejledning ud i dating-verdenen. Læste din guide til at man ikke skal gå rundt om søerne. Så jeg tænkte, at du ved noget om det her. Og du er ærlig, så du er faktisk perfekt at spørge til råds.
Mit spørgsmål er, hvornår holder man på med at date andre.
Altså hvis man har datet en tre - fem gange (Og måske knaldet og sådan noget), men er blevet afbrudt af ferien, så man ikke har set hinanden i tre uger. Og nu skal man ses igen.
Må man så date en anden imens. Eller flere andre?
Eller hvordan er det med det?

KH
En mandlig læser 

Først:
Tak for at du har tiltro til, at jeg ved noget om den slags 🙂
Og jeg skal prøve at svare efter bedste evne.
Men lige præcis det spørgsmål er faktisk rigtig, rigtig, rigtig svært.

Vi har nemlig ikke en datingkultur i Danmark som de har i fx USA. Vi er meget langt bagud på det område, og fægter i blinde, når det kommer til reglerne i forhold til amerikanerne, der kører efter devisen om, at man dater andre indtil man aftaler at gå exclusive.
Den tankegang kan man godt komme galt afsted med i Danmark.

Jeg har selv prøvet det. Faktisk med en, der var stor fan af det amerikanske datingkoncept. Altså lige indtil jeg spurgte om, det også var den måde vi datede på og man måtte gå ud med andre, når vi ikke havde aftalt andet.
Han blev SMÆK-fornærmet.
Og jeg havde ikke engang været ude med en anden, bare spurgt til det.

Så…. Det er skidesvært at svare på. Især kvinder har det med at blive sure, når de finder ud af, at de ikke er den eneste. Især når / hvis man har sets jævnligt og været nøgne regelmæssigt sammen.

Derfor vil jeg svare sådan her:

Hvis I stadig er i kontakt, dagligt-ish, og det er praktik, hverdag, børn osv, der afholder jer fra at ses, så vil jeg sige nej til at du skal se andre
Hvis det er gledet lidt ud og I reelt ikke har kontakt, så vil jeg sige ja.

Men det er altså stadig sådan her i Danmark, at hvis man ses jævnligt og ligeså jævnligt tager tøjet af, med hinanden, og også har den regelmæssige kontakt, så betragtes det som rimelig røvhulsagtigt, hvis man samtidig render rundt og er nøgen med en masse andre og ikke er ærlig omkring det.

De fleste kvinder, som du har mødt på en form for dating-platform, vil mene at I dater og vil blive pænt mugne over, at du har brugt sommerpausen på at gå ud med en masse andre. Også selv om at det teknisk set er “imod reglerne” og du synes, du har reglerne på din side (Det har mænd, sjovt nok, altid. Også når de knalder uden om, når konen er højgravid)

Samtidig så synes jeg også, at du skylder dig selv og hende, at give det en reel chance for at finde ud af om I er et match (Andre steder end i sengen) og om det måske kunne være et forhold med fremtid i.
Hvis det er det, du ønsker.
Hvis man bare vil knalde rundt er det også fint, man skal bare være ærlig omkring det.

Og det er ikke altid at græsset er grønnere på den anden side.

Det er faktisk ret sjældent. Og husk, at hvis I ikke skal ses længere, så 1) At sige det og 2) På en ordentlig måde (Dvs ikke på en post-it eller sms)

KH C

 

rs_560x400-141207130024-560.Sarah-Jessica-Parker-Sex-And-The-City.jl.120714

 

Men hvad synes du ? Er jeg helt galt afmacheret på den her?

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *