Mænd er som boligmarkedet

Alle, der har prøvet at lede efter enten en mand eller en bolig i København vil vide, at det er to sider af fuldstændig samme sag.
De to ting, enten at være single eller være på boligmarkedet har foruroligende mange ting til fælles:

Alle de gode er taget, de kommer aldrig ud i cirkulation og dem, der bliver ledige, når aldrig ud på det frie marked. Der altid står en eller anden finke klar på ventelisten og slår til asap, så det ikke engang når ud i nærheden af køberkartoteket.

Der er simpelthen et kæmpestort sort marked, hvor alt det, der er noget værd, skifter hænder i nattens mulm og mørke og på interne, lukkede lister og aldrig når ud, så vi andre, pøblen, har en ærlig chance. Man kan faktisk ikke engang få lov til at skrive sig på venteliste længere

Og dem, der har deres på det tørre, faktisk ikke er specielt behjælpelige med at lukke andre ind i varmen.

Har man selv scoret noget hæderligt, er det slut med at dele lejlighedsopslag og man gider heller ikke introducere de singler, som alle har i omgangskredsen, for hinanden, fordi man er så lykkelig for at slippe for stressen ude på markedet, at man er nødt til at lukke af.

Den eneste vej ind, lader til at være, hvis man arver. Og det er jeg så ikke helt sikker på, at jeg har lyst til.

Men måske man skulle begynde at se sig om i markedet efter noget bytte?

Ja.
Jeg mangler stadig noget at bo i!

 

unnamed

2 thoughts on “Mænd er som boligmarkedet

  1. Hey. Jeg kender måske en ledig andelslejlighed, 2 1/2 værelses, rimelig pris på Ulrik Bircks allé, ydre Amager. Måske for langt ude til dig, men fine naboer, god forening og 2 af mine veninder bor i foreningen. Sig til hvis det kunne være noget - ellers finder du helt sikkert noget andet godt.

    • Åh, hvor er du sød. Tusind tak.

      Jeg har simpelthen brug for at komme væk fra amager. 2 1/2 år her er max af, hvad jeg kan holde til. Men tak igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.