Fine feriefund: Blogsbjerg

Bare fordi vi har haft et par andre indlæg, og en bestseller om tømmermænd, betyder det ikke at sommeren er slut. I hvert fald ikke i betydningen, hvor dejlige damer gæsteoptræder med deres feriefund, selvom man nok må erkende, at sommeren, vejrmæssigt set, pensionerede sig selv i begyndelsen af juni (!€&(€”!Q)

Nok om det. Dagens blogdame i skysovs er af en helt særlig støbning.

For det første skriver hun røven ud af bukserne, er knivskarp og på et niveau langt over, hvad folk, der lever af at skrive, gør. Overtegnede inklusive.
Derudover har hun valgt at få to børn alene, har et fuldtidsjob, et bijob som træner, en blog, (der er mere aktiv end min) OG har så også lige skrevet en bog – mens hun ligger i flytning, alene og med to børn, forstås.
Jeg ved ikke, hvad hun er lavet af eller hvad hun tager, men jeg vil også have noget!

Det er naturligvis Blogsbjerg, jeg taler om og hun er bestemt bedre end andre gode koste. Mottoet på bloggen, som jeg anbefaler varmt at følge.

Hermed er ordet givet videre til Linda af Blogsbjerg:

Da Christina spurgte, om jeg ville skrive noget ud fra temaet “fine feriefund” tænkte jeg, at det ville bliver supernemt. Jeg finder mange ting, når jeg er på ferie, for som alle ved, gælder almindelige regler om økonomisk fornuft og vurdering af reelle behov ikke, når man er på ferie.
Her navigeres ud fra ét princip og et princip alene: Jeg kommer aldrig tilbage, og TÆNK hvis jeg ikke køber den - og fortryder. 

Jeg ved derfor, at jeg skal lave god plads i min taske, når jeg rejser ud, og der burde være masser af historier at fortælle og billeder at smide på til lige præcis dette emne. Jeg havde bare glemt, da jeg sagde ja, at jeg er ved at flytte, hvilket betyder, at alt er pakket ned i store, grimme, brune flyttekasser.

Kunne jeg have fotograferet mine feriefund, ville den opmærksomme læser hurtigt se, at mine primære forbrugslaster falder i 3 kategorier:
1) Krus. Hvad jeg har slæbt med hjem af porcelæn i alle afskygninger, fylder nærmest en flyttekasse alene.
2) Tasker. Og her kommer jeg begejstret i tanke om noget, jeg kan fotografere, for min all time yndlingstaske er købt i Vancouver, og ser sådan her ud:

 

unnamed-2

  

Materialet er sådan lidt gummiagtigt, hvilket gør den fuldstændig fantastisk, når man bor i Danmark (=regn), har børn (=gnat) og med sørgeligt korte mellemrum vælter sin kaffe; her er det praktisk at bære sine ting rundt i en form for firkantet kondom.
3) Sko. Og ikke Jimmy Choo og Louboutins osv. som I er forvænte med her på bloggen, men træningssko og sneakers. Jeg elsker at finde modeller, man ikke kan købe i Danmark, og da jeg var i San Fransisco, hvor de ikke bruger alt det pjat med moms og skat, havde jeg 7 par med hjem.

Til gengæld har jeg måtte udstede et forbud til mig selv imod at købe tøj, fordi jeg ofte befinder mig i en slags midlertidig psykose, når jeg er på ferie, og pludselig tror, at jeg, ligesom dem, jeg er omkring, *også* er friluftsagtig/spirituel/den dansende type/helt laid back og boheme-agtig.
Når jeg så kommer hjem og vågner op, bruger jeg det næste halve år på at flytte rundt på den beklædningsgenstand, som aldrig nogensinde har været tiltænkt mennesker som mig, indtil jeg til sidst erkender mit nederlag og skiller mig af med den.
Så må det blive Frelsens Hærs problem, hvad man stiller op med et møntbesat tørklæde til montering om hoften, en norske striktrøje, som jeg forestiller mig er uovertruffen som camouflage på fjeldet, og batikjakken, med så psykedelisk et mønster, at selv den mest forhærdede hippie ville blive søsyg af at se på den.

Nyd sommeren, og køb rigeligt.

I love it! Især at vi har samme forhold til sko 🙂

Husk, at du kan følge Lindas skønne blog her

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *