Forstår ikke #9

 • Forstår ikke hvem, der har forældre, der smider 4 millioner efter en lejlighed til dem.
  Fandeme tarveligt, at andre på solo-indkomst reelt ikke har råd til at bo i København med mindre man har været skrevet op i en boligforening, siden man var et halvt minut gammel eller laver forældre-finten.
  Det er åbenbart helt, helt rimeligt, at 56 m2 skal koste 15.000 gode danske realkroner om måneden – uden forbrug, naturligvis. I Nord-fucking-havnen.
  Havde det så været på Kgs. Nytorv, kunne man måske forstå det, men en byggeplads?! (Som jeg i forvejen bor på. Til en formue. Jeg gør det altså ikke igen)
 • Men forstår faktisk ikke det rimelige i at lave en konstruktion, hvor 18-årige sidder i lejligheder til 4 millioner, betalt af forældre, der har mange flere fradrag end en almindelig køber har på selvsamme lejlighed. Hvorefter ungen kan lave en familieovertagelse X antal år senere til den gamle købspris og så dagen efter sætte den til salg i det åbne marked til en fortjeneste på 5 millioner.
  Muligvis ville jeg have en anden holdning, hvis jeg selv var et af curlingbørnene, der blev fejet ind i 3-værelser på Østerbro til 2500 om måneden, men rent principielt så er det da en fucked up urimelig ordning, der skruer, i forvejen, høje priser op på et marked, der overhovedet ikke kan bære det.
  Selv dem med et kosteskab på 30m2 i Nordvest er blevet millionærer de sidste to år. Det holder jo ikke, for fanden.
 • I samme boldgade fatter jeg ikke, hvordan 51 saneringsmodne kvadratmeter kan koste 2,2 millioner, fordi de ligger på fucking Frederiksberg. Og så skal man smide en halv million oveni for at gøre narkobulen nogenlunde beboelig.
 • Forstår slet heller ikke, hvordan andelsforeninger kan slippe afsted med at lave bizarre regler som ”Man skal være 50+ for at må bo her”
  Helt ærligt!
  Jeg lever med det på arbejdsmarkedet, på tøjmarkedet og på kødmarkedet, hvor alle har travlt med at udnævne kvinder over 32 år som de nye spedalske.
  Jeg gider kraftedeme ikke leve med det på boligmarkedet også. Og sgu slet ikke aldersfacisme i udgaven, at man ikke er gammel nok.
  Christ altså!
  Men ok, hvis man bor i sammen med Det Grå Muld risikerer man selvfølgelig, at det er fjernsynet som de skruer op på max., eller alle friværdikronerne omsat i rødvins-kalas, der holder en vågen om natten.
 • Og forklar mig så lige hvorfor hunde er så stort et problem?
  Når man tænker på, hvor meget folk, deres børn, deres rygning og deres udborede Puch Maxier larmer, så fatter jeg simpelthen ikke, hvorfor det skal være SÅ stort et problem, at have hund i en ejendom. OGSÅ ejerboligerne. Der er hundeforbud overalt.
  Ville sådan set være mere rimeligt med børne – og rygeforbud

 • Fatter under ingen omstændigheder, hvordan det lykkes mig at ramme studiestart h-v-e-r -e-v-i-g  e-n-e-s-t-e gang, jeg har været boligsøgende. Same procedure every fucking year:
  Mig og 500.000 studerende og deres forældre med checkhæfterne flagrende ud af lommerne, jagter rundt i total panik på et, mildest talt, hysterisk boligmarked og kæmper om at betale flest penge under bordet (Og det nægter jeg sgu)
 • Men jeg er nok nødt til at begynde at fatte, at jeg har sagt lejligheden op. Uden at have noget andet…..

 

ee6d80031b87d91a921c1354c7aef747-1

 

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *