Fine feriefund: Trixyworld

Næste levende billede i sommerserien om fine feriefund er den fine dame bag Trixyworld, der heldigvis også har sagt ja til at være med på legen.
Jeg beklager i øvrigt meget, at jeg har hægt i bremsen herinde den seneste uges tid, men mens I har solet og slænget Jer i Aperol, så har jeg resideret indendøre for mørklagte gardiner iført sovemaske og et arsenal af smertestillende, fordi et fjols kørte op i nakken på mig.
Rettelse: Et fjols, der sad og gloede ned i sin telefon, knaldede op i nakken på mig, mens jeg holdt for rødt og derfor ikke kunne stille det store op.

Så derfor hygger jeg mig med et gigantisk piskesmæld, en håndfuld aflyste dates og generel surhed, men nu giver jeg ordet til Trix og feriemottoet “Køb nu den underlige sombrero”:

“Jeg har ikke tal på, hvor mange gange, jeg er kommet hjem fra en ferie med fem flamenco-vifter, en kaptajn-hat eller et par shorts, der viser sig at være aaaalt for korte hjemme i gode gamle Jante-Danmark.

Men hvis der er én ting, jeg efterhånden har lært, så er det, at jeg stadig tænker på de ting, som jeg ikke købte. Jeg har endnu ikke tilgivet mig selv for ikke at købe den sorte miniparasol på Sicilien i 2010. Bevares, jeg købte dens hvide tvilling, men hvad kunne sådan en goth-sag mon gøre for mit image i dag, hvor jeg endelig har affundet mig med, at jeg elsker alt, der stikker ud stilmæssigt?

Jeg elsker at finde ting. Og selv om jeg faktisk har en reel pynteting med i det, jeg viser frem i dag, så er mit sommerråd: Køb noget, der skal mere end bare pynte. For jeg gætter på, at din vindueskarm er lige så proppet med årevis af ’Næææ, hvor er den fin’, som min er.

Og hvor skal du få plads til en ny dims midt imellem Kähler og Tom Dixon?

De ting jeg stadig elsker allermest er min lampe og mine sofapuder fra bazaren i Istanbul. De har en funktion i mit hjem, og nu hvor jeg bor sammen med to andre, er der faktisk slet ikke stjerne-puder nok til os alle.

 

13819361_10208808648227489_251988558_n

 

13823508_10208808648427494_1458828486_n

 

Gå også tilbage og køb en dims, hvis du stadig tænker på den senere på dagen eller næste dag. Det gjorde jeg med min balinesiske danserinde, som på mange måder er kommet til at symbolisere den sommer, hvor jeg droppede at gå op i, hvad samfundet synes om min krop og i stedet danse i den, som den er. Og hvem vil ikke gerne have den lektie med hjem fra en ferie?” 

 

13819613_10208808648267490_383151295_n

 

Du kan læse med hos Trix på hendes blog Trixyworld og så hører jeg også fortsat gerne om de fine ting, du har fundet på en ferie?

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

4 thoughts on “Fine feriefund: Trixyworld

    • You think?!

      Er ved at stille mig selv ud til storskrald.

      Kravler lidt rundt selv med Wilma og så er der naboer, der hjælper, heldigvis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *