Fine feriefund: Emily Salomon

Jeg har virkelig glædet mig til at præsentere denne sommerserie for Jer.

Når jeg rejser, så er noget af det bedste jeg ved, at finde ting og sager til hjemmet fx. billeder, en skulptur, porcelæn eller lignede - og ja, jeg har skam også fragtet et to meter højt citrustræ og ditto bourgainvilla hjem fra Frankrig på bagsædet af en lille Peugot…

Derfor har jeg bedt nogle af mine yndlingsbloggere om at lege med og vise deres fineste feriefund.

Første levende billede er skønne Emily Salomon, der lige som mig, går efter ting, der skaber minder.
Her får Emily ordet til historien om bloglands - og Instagrams nok mest efterspurgte bord:

 

unnamed-170

 

Jeg kan godt lide at finde souvenirs, der har en funktion og som jeg kan implementere i min indretning. Et pudebetræk, et billede, et tæppe, en salatskål, en puf osv. På den måde bliver jeg mindet om en dejlig rejser (eller flere) bare ved at bruge og bevæge mig rundt i mit hjem. Og så er det også alletiders samtalekatalysator.

Mit bedste feriefund er uden sammenligning mit sofabord, som jeg fandt på et loppemarked i Berlin for 3 år siden. Det kostede den nette sum af 10€, men er i dag nærmest uvurderligt for mig og høster mange, mange spørgsmål både på min blog og instagram og når vi har gæster. Jeg elsker at kigge på det. Men vigtigst af alt så minder det mig om en virkelig dejlig tur til Berlin med mine veninder.

Klem og god sommer,

Emily

 

unnamed-169
Har du gjort et fint feriefund?
Husk at du kan følge bloggen på Facebook og på Instagram (C and the City), hvor jeg er mere ferieflittig med at opdatere
Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

2 thoughts on “Fine feriefund: Emily Salomon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *