Turen går til Nice

Mig: Jeg har forresten booket fire Michelin-restauranter
Radioværtinden: ??
Mig: Ja
Radioværtinden: Jamen…
Mig: Ja
Radioværtinden: Fire?
Mig: Ja.
Radioværtinden: Æhm. Altså. Vi skal være afsted i halvandet døgn
Mig: …
Mig: Vi skal jo også have frokost!

Det slår mig, at jeg fuldstændig har glemt, at fortælle hvor fødselsdagsturen går hen. Typisk og fuldstændig i tråd med det, jeg skrev i indlægget her, om ikke at have nogen hukommelse.
Mit glansnummer i dag var at maile med lægen om, at jeg godt ville beholde min tid og, to timer senere, glemme at dukke op. Flot. Det er forholdsvis belastende.

Anyhoodle. Turen går til Nice lige om lidt.
Ikke den mest oplagte destination, min plan var, at vi skulle til Mallorca, men logistikken omkring det blev for svær og her sprang Nice ud som værende det bedste bud på en miniferie, hvor der både er sol, hurtigt at komme til og med flyafgange, der passer, nemlig tidligt ud og sent hjem. Således får man hele 3 døgn med kun to overnatninger og det er ret smart, i særdeleshed for dem, der har børn og en begrænsning på, hvor længe man kan være væk. Plus man kan ligge ved en pool og køre drinks ned, det kan man ikke rigtig i Paris eller London fx. og det er et ret vigtigt element for mig, at man kan det, både for hyggens skyld, men også fordi jeg lynhurtigt bliver træt og overstimuleret i hovedet.

 

C and the city blog Nice

 

At jeg så kun har været i Nice en gang på et dagsbesøg, ikke var vanvittig imponeret og ikke kender en skid til byen, det ser vi lige bort fra.
Jeg plejer at slå mine folder i baglandet, i de små byer, der ligger 30-60 minutters kørsel fra byen og der er helt urimelig rart, men fordi vi både skal være kort tid afsted og det involverer en fødselsdag OG vi er i champagnen- og roséens hjemland, så skal jeg ikke ud at køre nogen som helst steder (Det er nemlig altid mig, der skal køre, når vi er i udlandet) og der skal heller ikke bruges unødig tid på transport.

Så, Nice it is, og jeg har faktisk på fornemmelsen at byen er stærkt undervurderet, både som storby-destination og som getaway sydpå, hvis man kender og finder de rigtige steder. Og så er der pænt mange Michelin-restauranter og det plejer jo ikke at være en dårlig ting.

Jeg har i hvert fald tænkt mig, at gøre hvad jeg kan for at finde ud af om det er et ordentligt sted, hvor jeg kan være bekendt, at sende Jer hen også. So far lader det til, at hotellet jeg har fundet er rimeligt ok og så mangler vi bare, at jeg bliver i et anstændigt humør.

Har I tips, tricks, anbefalinger eller frarådninger til Nice?

 

C and the city Nice

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *