Ting mand ikke skal sige #7

”Jeg er en følsom fisk” 
Og så i øvrigt gå i gang med at spørge til stjernetegn og hvor godt man mon passer sammen.
Desværre er jeg jo typen, der tager den slags som en joke og bare svarer:
”Nej, for helvede da! Der må være mere troværdige måde at afgøre den slags på. HARH, HARH, HARH! ”
Hvor det så beklageligvis bliver fuldt op med et link og ordene:
”Udfyld lige den her. Vi skal lige se hvor godt, vi matcher”

Nej. Bare nej.

Med fare for at fornærme alle horoskop-rytterne:
Lad lige være med bringe stjernetegn ind i dating. Især når du er mand. Det er, som med andre ting her i livet, det er ikke alt, man behøver at tale om.
Det er muligvis mig, der er fordomsfuld, men en mand, der efter en enkelt date, sidder og går op i fødselsdata, matchprocenter og så videre, det er simpelthen for usexet.

(I dette lukkede forum må jeg så afsløre, at jeg gjorde det, jeg absolut ikke skulle have gjort, efter jeg var færdig med at tænke ”WTF” og konkludere at vi overhovedet ikke passede sammen, uanset, hvad stjernerne sagde (De var i øvrigt enige, btw): Åbnede linket og kom til at indtaste data på Ex-Anden Halvdelen. Ved et frygteligt uheld, naturligvis og fik smidt ordene ”Soulmate”, ”Partner for life ” og ”95% match” i hovedet. 

Det har man jo for fanden ikke brug for, at få revet i næsen i den situation)
Jeg bruger det, naturligvis, til at bevise min pointe: At det der horoskop-hopla ikke passer en skid)

”Vi skal vist have hældt noget trusseopløser på dig” 
?
?
….
?!
Jeg troede selv, jeg havde humor. Den er tydeligvis ikke sofistikeret nok.
Men det var så kodeordet for en drink. Og en meget lang aften.

”Du holder dig virkelig godt” 
?
?!
HVAR????!!!

”Du holder dig godt” er noget, man siger, når folk er 70 og stadig ligner et menneske. Men at sige det til en på 38 er simpelthen en fornærmelse. I min optik er det ensbetydende med, at man er gammel, og det er man sgu ikke i den alder.

Det er – måske- også et eksempel på, at det med kvinder og komplimenter er en vanskelig sag idet det, givetvis, var ment som en kompliment.
Derfor har jeg af princip den indstilling, at hvis nogen siger noget, jeg er i tvivl om hvordan skal opfattes, så tager jeg den mest positive tolkning. Kald mig naiv, men ting bliver nemmere på den måde.

Men bare for en god ordens skyld:
Lad være med at sige til en kvinde under pensionsalderen, at hun holder sig godt. At sige:
”Du ser fantastisk ud” er en meget bedre løsning.
Til kvinder i alle aldre.

Og med det: Rigtig god weekend.
Til jer, der er ude på markedet: Held og lykke. I får brug for det.

 

d594f3c0acdf84eaace9c503e40b6864

Fb-Button

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Comments

comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *