Forstår ikke #8

- Folk, der ikke kan finde på noget at ønske sig noget til deres fødselsdag. Og kalder det aldersbetinget. Jeg er efterhånden snart oldtusse gammel og jeg har altid et shitload af ønsker.

- At hele den absurde menstruationsbogs-debat har kunnet køre i samtlige medier uden nogen har taget sig sammen til at stille de helt åbenlyse spørgsmål:

  • Hvad gør du i den uge, det står på? Sidder du derhjemme i egen pøl og ser ikke et menneske, eller ruller du plasticmåtte og håndklæde ud i stolen inden du sætter dig til et vigtigt møde?
  • Og hvordan modtager folk så det? At du sidder og bløder i deres Wegner?
  • Vasker du ikke absurd mange underhylere?
    (Og gider din mand så godt sidde på den våde plet?)

Jamen seriøst. Det er det eneste, jeg overhovedet vil vide. Resten har jeg overhovedet ikke brug for at vide noget om.
Skidtet har også et navn: Friblødning eller Free Bleeders på moderne dansk og hvis folk har de tendenser, så fyr den da bare af:
Blød i vilden sky, synes du, det er et statement, at stå på Kgs. Nytorv eller i Kødbyen med blodet silende ned ad benene, så fint med mig. Sjat-pis lidt oveni, hvis det gør dig glad. Bare lad være med at gøre det hjemme hos mig og husk lige, hvor meget kvinder harcelerer over lugten af mænds pis på gader og stræder.

-  Forstår i øvrigt slet heller ikke hvori tabuet (som meno-damerne synes, der er) består?
Selv med min bedste evne og research har jeg ikke kunnet finde nogen, der enten benægter eller hylder det.
Det er bare noget, man lever med og ind i mellem melder afbud på grund af, fordi man tilhører gruppen, der bliver så dårlig, at man ligger hjemme og kampbrækker sig. Ind i mellem er emnet sgu ligefrem dinnerconversation. Forstå det hvem, der kan. Og hvis det handler om, at råbe folk i andre kulturer op, så vil jeg ,med min formidlingsmæssige brille på, sige, at det er et faux pas at hælde indholdet i en meno-kop ud på forsiden. Just sayin’
“Jamen, man skal bare ikke synes menstruation er klamt”, siger forfatter-damerne.
Nå. Jamen, så fortæl mig hvilke andre kropsvæsker og sekreter, der er lækre?

- At man kan bruge SÅ lang tid på at style sin mad for at kunne tage et billede af det og lægge det på Instagram. Og med ”Man” burde jeg her sige ”Jeg”. Det er simpelthen så åndssvagt.
Kom til at tænke over det forleden, hvor jeg brugte latterligt lang tid på at style mine nybagte, glutenfrie hveder, uden held. Blev så rasende og følte mig så meget som en idiot, at jeg opgav.
Jeg overlevede, sjovt nok, alligevel uden et billede på alle sociale medier.

- At der ikke er nogen, der har fortalt mig, at ham der Natportieren er på Instagram? Og ikke er nærig med billeder af sig selv? Jeg troede virkelig ikke, vi havde den slags hemmeligheder for hinanden!
Han hedder i øvrigt Hiddleston_Tom_ hvis det skulle være.

 

TomHiddleston-xlarge_trans++HwdadQ4Vbp3Rn-qsuyuRzw76wc-Ys9P_2tr1HjsD9kIPhotocredit: Tom Hiddelston

Kan du lide, hvad du læser, så del gerne!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

3 thoughts on “Forstår ikke #8

  1. Pingback: Ting mand ikke skal sige #7 | C & the City

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *