Mandag

Der er virkelig få ting, der siger “Mandag”, som at åbne døren til en køter, der har overbrækket samtlige kvadratmeter incl tæpper og har verdens længeste og tykkeste ører smurt ind i indtørret, størknet hundebræk.
I den forbindelse vil jeg godt lige påpege, at det IKKE er en god idé at være den flinke hundeejer, der fodrer det lille svin med fiskeolie og laksetørfoder!

Faktisk var der ikke  anden udvej end at gå ned, kyle hende i havet, der kommer jävla Amager for en gang skyld til sig ret, og kaste en pind virkelig mange gange, virkelig langt ud, så hun fik hovedet under vand tilsvarende antal gange.
Desværre er det bare sådan hjemme hos mig, som det er på casinoer: Huset vinder altid, og her på matriklen er det hunden. Hævnen for min waterboarding var naturligvis, at rystede sig ud over mig i det sekund, jeg prøvede at give hende en snor på og derfor, med stor præcision, fik fedtet mig ind i vand, sand, snot og savl fra top til tå OG ødelagt mine solbriller. Noget, jeg tog så pænt, at jeg var hende, der stod på Amager Strand i eftermiddags-rushhour og hvæsede “Pikhoved” af min hund. Det var, forunderligt nok, det første, der faldt mig ind.

Når jeg engang er færdig med at gøre hele menageriet rent efter hende, og totalsanere hjemmet efter bræk -og hundevask, så kan jeg gå i gang med at køre tæpper til rens og bruge resten af aftenen på at slås med selvsamme møghund for at få klippet brækrester ud af pelsen. Det er iøvrigt et drama af strindbergske dimensioner, hvor hun hyler og skriger så sindssygt, at folk tror jeg slår hende. Hvilket jeg ikke gør, møghunden vil bare ikke klippes - det er mig, der klipper mig selv i fingrene til gengæld, fordi hun kaster rundt i de vildeste udbryder-mooves.
Og jeg har stadig ikke fået kaffe endnu.
Har til gengæld lukket hund en lillebitte smule ude på altanen. Til afkøling. Min, forstås.

Hvilket er en god idé, for nu, hvor jeg er færdig med at gøre rent, er hun begyndt forfra med at brække sig…I det sekund, jeg lukkede hende ind.

Det her er min absolut sidste hund. Ever. Så er det sagt.

 

IMG_8185

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *