Lille Lykke #22

Egentlig havde jeg omkonverteret ”Lille Lykke”- indlæggene til ”Det skulle jeg så nok ikke have gjort”, som der også har været et par stykker af, her , her og her, fordi jeg 1. Ikke laver en skid 2. Hver gang jeg laver noget, formår jeg at indkorperere en vis grad af fuck-ups, 3. Min stresshjerne kan ikke finde ud af at udkomme med dem regelmæssigt og 4. Alle bloggere har nu det samme element. Ikke at man kan opfinde den dybe tallerken hver gang, jeg kopierede selv ideen fra Emily, og det var vi mange der gjorde, og så jeg ville hellere lave dem i en anden form.

Nu er det bare sådan, at det ikke altid er alt, man behøver at ironisere over, jeg gider heller ikke udnævne mig selv til at være en omvandrende kliché og indimellem skal ting have lov til at stå helt enkelt i sin renhed og bare være rare.
Så her et drys rarheder fra den fineste Kristi Flydags-ferie i mands minde, der, bevares, godt kunne have været bedre, men heldigvis også kunne brilliere med besøg, rare mennesker og en søndagsbrandert ….

 

IMG_8579

 

Når man bor så langt ude, som jeg gør (Amager Strand), så hører det til sjældenhederne, at jeg får gæster. Ikke fordi, at jeg ikke inviterer, men fordi det for langt væk, siger byrotterne. De har åbenbart længere herud, end jeg har ind til dem….. (??!)

Derfor var det mega-optur, at jeg endelig fik lokket Radioværtinden, Lille A og Lille B på besøg med løftet om strandtur med Wilma, selvom det nærmest tangerede bestikkelse. Børn er herligt nemme på den måde og Lille A synes der var så hyggeligt, at hun gerne ville flytte ind og det er helt i orden med mig.

 

unnamed-139

 

Det er helt med vilje, at de ikke kan genkendes på billederne, i øvrigt. Det er ikke mine børn og derfor er det ikke mig, der skal hænge dem ud på sociale medier. I stedet må I nøjes med et billede af mig, med et fjæs, der i dén grad afslører, hvordan man ser ud, når ens våde hund er i gang med at trippel-sandpanere sig selv….

 

13187662_10153734933667753_823041442_n

 

Herlig dag, som sluttede med sushi og rosé på altanen. Sticks and Sushi er endelig åbnet på Amager Strand og det kan godt anbefales.

 

unnamed-140

 

Fredag skulle jeg have været til fredagsbar hos Sneglcille, men brugte i stedet dagen for nedrullede gardiner med migræne fra helvede, høfeber og almindelig feber. Det samme lørdag, så kom heller ikke til aspargesfrokost i Odense eller til fødselsdag søndag. Rimelig røvstor nedtur.

Søndag eftermiddag fik jeg skrabet mig så meget sammen, at jeg kunne fejre min opretstående status med en Aperol Spritz på Illums nye tagterrasse sammen med Redaktricen og Radioværtinden.

 

unnamed-138

 

Det skulle jeg nok så, rent faktisk, ikke have gjort, for min alkoholtolerance er latterligt lav, så efter to drinks i solen, var jeg … rimeligt festlig og ikke til at drive hjem.

 

IMG_8606

 

Fik i stedet lokket damerne med på Pastis, hvor drinks blev til hvidvin, der blev til middag, der blev til cocktails.
Mandag havde jeg endnu en tid på Riget, så lige den aften var det mere end rart, at sidde i solen i godt selskab, være pænt tipsy og kunne holde virkeligheden lidt på afstand.

Og så har asparges, fjordrejer, smørsauce og en lille jomfruhummer nok aldrig skadet nogen.

 

unnamed-137

 

Søndag var det også Mors Dag - som jo fanme gav flere mor-billeder på sociale medier, end der er billeder af nyudsprungende kirsebærtræer - og i den anledning sendte jeg en lilebitte ting til de seje mødre i mit netværk.
Flere af dem  har ikke en mand, der kan stå for Mors dag-hoplaet og jeg har ikke nogen anelse om det overhovedet er noget, de går op i, men med den tæppebombning, der har været af den dag, så ville jeg, personligt, have det stramt med den dag, hvis jeg stod alene med hele menageriet  og derudover skal man aldrig undervurdere hvor meget det betyder, at man fortæller folk, at man sætter pris på dem.

De blev glade, så kan kun anbefale det, men eftersom det ikke er alle, der har modtaget den endnu, så skriver jeg ikke herinde, hvad det er. Kun, at Post Danmark eddermame har trukket den til stregen med den udbringning eftersom jeg havde timet afsendelsen, så de skulle være fremme senest i lørdags. Christ altså! Men så må det være tanken, der tæller, som man siger.

 

3 thoughts on “Lille Lykke #22

  1. Pingback: Lille Lykke #23 | C & the City

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *