Torsdagstip: En duft af mand og andre billige tricks

Forleden havde jeg den tvivlsomme ære af, at måtte krybe til bekendelse, fordi jeg åbenbart duftede godt. Og af mand. Desværre ikke på den spændende måde – heraf bekendelsen.

Sagen er, at jeg har fået ny parfume, som, hvis vi nu skal være meget nøjeregnende, faktisk er til mænd. Jeg fik den som en prøve, tog den på en dag af nysgerrighed, fordi den var god, og fandt ud af, at den er så rar, at jeg bare har lyst til at gå med den selv og ikke putte den på en mand.

I den forbindelse vil jeg godt anbefale sitet Lucky Scent.

Udover at der er helt ekstremt mange parfumer, så er der mange af de lidt mere sjældne, der enten kan kun kan fås i udlandet eller som kun findes i de få, udvalgte specielle modebutikker, der ikke gider sende til provinsen. Og så kan man købe dem i miniudgave, parfumerne.

Selv har jeg det sådan, at jeg ikke bare kan prøve en parfume og så købe den.
Jeg er nødt til at ”gå den til” og prøve at have den på nogle gange, så jeg er storforbruger af prøver og jeg synes klart, at butikkerne er for nærige med dem.
Det er, trods alt, de færreste, der gider købe en parfume, man ikke har duftet til og prøvet selv på egen hud, så det er simpelthen så skidesmart, at man bare kan købe prøverne på sitet og ikke skal stå og tigge dem i et stormagasin, der ikke er til at vride et eksemplar ud af.

Min nyeste besættelse er Santal 33, som jeg netop har købt efter først at have haft en mini-flaske, der overbeviste mig om, at den er et musthave. Den er SÅ god. Fuldstændig fantastisk god.

Og kan også bruges af mænd. Hvis man går op i den slags

 

46826

 

English recap: My latest obsession: Santal 33 from Le Labo. My crush began when I ordered a tester from Lucky Scent, a site, where you can buy perfume samples and some of the rare perfumes, that normally are sold in designer boutiques.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *